Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit rontottam el?

Figyelt kérdés

Mit rontottam el?

Borzasztóan Szeretem a párom 14ève màr,nekem ő az igazi nem régiben el is jegyeztem van 3gyerekunk mégis úgy érzem valami nàla nem ok.+ Be jött egy harmadik fél is a képbe amit megbeszéltünk de kiderültek más dolgok is.

2023. nov. 29. 05:26
1 2
 11/15 anonim válasza:
0%

Erre itt nem fogsz sajnos használható választ kapn.

Mindenképpen keress sématerápiás tanácsadót.

Ez , amit a párod tesz , ez egy séma , de hogy pontosan melyik azt csak szakavatott személy jogosult kimondani. A sémáknak rengeteg indítéka lehet , nem csak személyiségzavaros emberek élnek vele ;)

Na az hogy " megúnt " ilyen nincs , ahhoz tényleg komoly személyiségzavar kell. Akit szeretünk azt nem únjuk meg , soha , sem 14 sem 114 év múlva , de még egy korrekt szakítás után se ;)

Nem únt meg , a megcsalás nem rólad szól , sokkal inkább arról hogy az ő önértékelése csökkent ezért pánikot él meg , ami kifelé nem mindig látszik.

2023. nov. 29. 12:48
 12/15 anonim ***** válasza:

#11!

Hülyeségeket írtál. Séma 😂😂 az személyiségzavar. Ez meg kihűlt kapcsolat. Nemelyikotok azt sem tudja mit ír.

2023. nov. 29. 15:05
 13/15 anonim válasza:

#12 !

Unatkozás helyett jársz ide 🙂 ?

1/2 közlés részedről ...ne haragudj de nekem visszás , én igy úgy érzem nem adhatok hitelt a hozzászólásodnak.

Olyan, hogy kihűlt kapcsolat pszihologiai értelemben már egy ideje nem létezik. Olyan viszont igen , hogy átmeneti kapcsolódási zavar és ilyenkor a személyiségöszetevők nem képesek komplexen és stabilan megjelenìteni a valós személyiséget , de ettől pszichiátriai szempontból még nem áll fenn személyiségzavar 😉

Az agyi szinapszisok elektromos impulzusok által jönnek létre , ami befolyásolja a személyiségszegmensek komplexitását.

Olyan nincs hogy 14 évig szerettem holnap reggel meg má ' nem , csak olyan hogy pillanatnyilag azt hiszem, és ilyenkor van szükség tudatos jelenlétre önmagunkban, amit a laokusok összekevernek a gerincességgel, pedig itt tudatállapotokról van szó , nem a tisztességről 😉

Az agy memoriája elraktàroz emlékképeket , ezekhez mint egy fixálódva érzelmeket társít amik meghatározott biokémiai kölcsönhatásokban mint algoritmusokban archiválódnak.

Ezeket a biokémiai folyamatokat emlékképek előhívàsával ujra lehet hívni , csak ki kell nyitni az elmét , vissza kell menni oda ahol bezàrt

Eric Berne irt róla többször is a könyveiben. És igen , a szabad akarat mindenek előtt ... a sorshívők sosem lesznek képesek srabil kapcsolatban maradni ameddig a nõvekedéshívők igen.

Ha egy 14 éves kapcsolat végetér, annak sokkal bonyolultabb útja van , mintsem hogy kihűlt

A 14 év k..va sok idő , milliárdnyi apró lépés vezethetett a történésekhez , nem az hogy " kihűlt "

A sématerapeuta feltárhatja a fordító lépés mivoltát , adhat tanácsot és megfizethető ...nem úgy mint egy episcript analitikus 😉

2023. nov. 29. 19:31
 14/15 anonim ***** válasza:
Átmeneti kapcsolódási zavar! Te aztán tudod miről is írsz. Szerintem te egy savanyú ember lehetsz. Ide irogatsz minden hülyeséget és azt gondolod te magadról hogy amit írsz az fedi a valóságot. Sok esetben azt hallom hogy kihűlt kapcsolat, nem pedig azt átmenet kapcsolódási zavar! Te tudnál a párodba bízni ha kapcsolódási zavara lene? Kétlem, otthon ülsz és irogatsz faszsagokat, közben meg hiteltelen vagy az emberek, ismerőseid szemében. Volt neked egyáltalán párkapcsolatod, amiben felszarvaztak? Arra kíváncsi vagyok hogy felszarvazott helyett milyen szót fogsz használni. Te túl okos.
2023. nov. 29. 20:16
 15/15 anonim válasza:

14 es !

Reakciód mindent elárul 🤷‍♂️

Sajnálom hogy ennyi harag van benned a volt párod iránt.

Nem éri meg projektálni , ezt az energiát magadra is fordíthatnád.

Aha , éltem együtt mélyen traumatizált partnerrel , a mai napig szeretettel viszonyulok hozzà és mellette nagyon élvezem az életet ...de ennyit hiszen nekünk nem kell ismerni egymást , nem miattad irtam ide, hanem a kérdező miatt 😉

2023. nov. 30. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!