Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit rontottam el?
Mit rontottam el?
Borzasztóan Szeretem a párom 14ève màr,nekem ő az igazi nem régiben el is jegyeztem van 3gyerekunk mégis úgy érzem valami nàla nem ok.+ Be jött egy harmadik fél is a képbe amit megbeszéltünk de kiderültek más dolgok is.
Erre itt nem fogsz sajnos használható választ kapn.
Mindenképpen keress sématerápiás tanácsadót.
Ez , amit a párod tesz , ez egy séma , de hogy pontosan melyik azt csak szakavatott személy jogosult kimondani. A sémáknak rengeteg indítéka lehet , nem csak személyiségzavaros emberek élnek vele ;)
Na az hogy " megúnt " ilyen nincs , ahhoz tényleg komoly személyiségzavar kell. Akit szeretünk azt nem únjuk meg , soha , sem 14 sem 114 év múlva , de még egy korrekt szakítás után se ;)
Nem únt meg , a megcsalás nem rólad szól , sokkal inkább arról hogy az ő önértékelése csökkent ezért pánikot él meg , ami kifelé nem mindig látszik.
#11!
Hülyeségeket írtál. Séma 😂😂 az személyiségzavar. Ez meg kihűlt kapcsolat. Nemelyikotok azt sem tudja mit ír.
#12 !
Unatkozás helyett jársz ide 🙂 ?
1/2 közlés részedről ...ne haragudj de nekem visszás , én igy úgy érzem nem adhatok hitelt a hozzászólásodnak.
Olyan, hogy kihűlt kapcsolat pszihologiai értelemben már egy ideje nem létezik. Olyan viszont igen , hogy átmeneti kapcsolódási zavar és ilyenkor a személyiségöszetevők nem képesek komplexen és stabilan megjelenìteni a valós személyiséget , de ettől pszichiátriai szempontból még nem áll fenn személyiségzavar 😉
Az agyi szinapszisok elektromos impulzusok által jönnek létre , ami befolyásolja a személyiségszegmensek komplexitását.
Olyan nincs hogy 14 évig szerettem holnap reggel meg má ' nem , csak olyan hogy pillanatnyilag azt hiszem, és ilyenkor van szükség tudatos jelenlétre önmagunkban, amit a laokusok összekevernek a gerincességgel, pedig itt tudatállapotokról van szó , nem a tisztességről 😉
Az agy memoriája elraktàroz emlékképeket , ezekhez mint egy fixálódva érzelmeket társít amik meghatározott biokémiai kölcsönhatásokban mint algoritmusokban archiválódnak.
Ezeket a biokémiai folyamatokat emlékképek előhívàsával ujra lehet hívni , csak ki kell nyitni az elmét , vissza kell menni oda ahol bezàrt
Eric Berne irt róla többször is a könyveiben. És igen , a szabad akarat mindenek előtt ... a sorshívők sosem lesznek képesek srabil kapcsolatban maradni ameddig a nõvekedéshívők igen.
Ha egy 14 éves kapcsolat végetér, annak sokkal bonyolultabb útja van , mintsem hogy kihűlt
A 14 év k..va sok idő , milliárdnyi apró lépés vezethetett a történésekhez , nem az hogy " kihűlt "
A sématerapeuta feltárhatja a fordító lépés mivoltát , adhat tanácsot és megfizethető ...nem úgy mint egy episcript analitikus 😉
14 es !
Reakciód mindent elárul 🤷♂️
Sajnálom hogy ennyi harag van benned a volt párod iránt.
Nem éri meg projektálni , ezt az energiát magadra is fordíthatnád.
Aha , éltem együtt mélyen traumatizált partnerrel , a mai napig szeretettel viszonyulok hozzà és mellette nagyon élvezem az életet ...de ennyit hiszen nekünk nem kell ismerni egymást , nem miattad irtam ide, hanem a kérdező miatt 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!