Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit rontottam el? Hogy sikerülhetett ez ilyen szarul?
Sziasztok! Már egy ideje tinderezem, nem sok srác ír vagy válaszol nekem. Még nem voltam soha randizni, most volt az első. Egy sráccal írogattunk tinderen, megbeszéltünk egy randit. Nekem nagyon szimpatikus volt az irogatás alapján a srác, ezért egy picit izgultam a randi előtt, bár tudtam, hogy van arra esély hogy
nem erről a randiról fogunk majd az unokáinknak mesélni. Viccelek😅. Mindegy is, találkoztunk, kb 10 perce dumáltunk, amikor megjött amit rendeltünk. Láttam, hogy folyton a poharán lévő párát nézte, a poharát babrálta, nem is nézett rám, és 2-3 szavas válaszokat adott. Aztán elkezdte a telefonját nyomkodni. Válaszolt valami üzenetre, szerintem. Annyira látszott hogy egyáltalán nincs ott. Megkérdeztem, hogy valami fontos dolga van-e, munka, család, valami ami miatt folyton a telefont nézegeti. Erre mondta, hogy jaj igen, munka, mennie kellene. És elment fizetés nélkül, úgy hogy a söre felét meghagyta. Elég rosszul esett, a felszolgáló az ő poharát elvitte, én még megittam az én italom, fizettem és hazamentem. Nem mondanám, hogy ilyen első randira számítottam régebben. Utána még írtam neki, hogy sajnálom hogy el kellett mennie, stb. De 3 napja nem válaszol, csak megnézte. Nyilván miattam volt, csak nem tudom hol rontottam el. Próbáltam beszélgetni, kérdést feltenni, oda mentünk amit ő javasolt. Szóval gondolom élőben csúnyább vagyok mint képen, vagy nem tudom. Mit csinálok rosszul? 18N
(Bocsánat, nem tudom, hogy lett enter a “nem erről a randiról fogunk” előtt. )
#1 köszönöm a választ. Beszélgetés alapján szimpatikus volt, de nem vagyok naív, csak nem értem, miért éri meg neki megjátszania magát, ha nem nem is tetszem neki.
Természetesen ez az "élőben nem jöttél be neki" tankönyvi példája.
Esélyes hogy máshogy nézel ki mint a képeken.
Szerintem nem vagy az esete, ezért viselkedett így. Félreértés ne legyen, nem védem, tehát korrekt lett volna normálisan ezt lezárni.
De ha mondjuk nem olyan vagy mint a képen, az sem jelent semmit. Én van akit meg sem ismertem élőben, mert köze nincs a képnek szinte a személyhez… és volt olyan, hogy egy tök szép csaj tett ki olyan képet, ami szerintem előnytelen.
Mindenkinek más szimpatikus, tehát ennek nem is kell köze legyen ahhoz, hogy hogy nézel ki. Lehet, hogy tök jól nézel ki, de ő mást várt. De megértem, ez bárkinek rosszul esne.
Nagyon gáz viselkedés ez, még ha tényleg nem is jöttél be neki. Veled fizettete ki az italát, mondjuk nekem első randin sörözni is érdekes.
Minden téren gáz a srác, örülj hogy még az elején lelépett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!