Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit rontottam el? Hogy sikerülhetett ez ilyen szarul?
Sziasztok! Már egy ideje tinderezem, nem sok srác ír vagy válaszol nekem. Még nem voltam soha randizni, most volt az első. Egy sráccal írogattunk tinderen, megbeszéltünk egy randit. Nekem nagyon szimpatikus volt az irogatás alapján a srác, ezért egy picit izgultam a randi előtt, bár tudtam, hogy van arra esély hogy
nem erről a randiról fogunk majd az unokáinknak mesélni. Viccelek😅. Mindegy is, találkoztunk, kb 10 perce dumáltunk, amikor megjött amit rendeltünk. Láttam, hogy folyton a poharán lévő párát nézte, a poharát babrálta, nem is nézett rám, és 2-3 szavas válaszokat adott. Aztán elkezdte a telefonját nyomkodni. Válaszolt valami üzenetre, szerintem. Annyira látszott hogy egyáltalán nincs ott. Megkérdeztem, hogy valami fontos dolga van-e, munka, család, valami ami miatt folyton a telefont nézegeti. Erre mondta, hogy jaj igen, munka, mennie kellene. És elment fizetés nélkül, úgy hogy a söre felét meghagyta. Elég rosszul esett, a felszolgáló az ő poharát elvitte, én még megittam az én italom, fizettem és hazamentem. Nem mondanám, hogy ilyen első randira számítottam régebben. Utána még írtam neki, hogy sajnálom hogy el kellett mennie, stb. De 3 napja nem válaszol, csak megnézte. Nyilván miattam volt, csak nem tudom hol rontottam el. Próbáltam beszélgetni, kérdést feltenni, oda mentünk amit ő javasolt. Szóval gondolom élőben csúnyább vagyok mint képen, vagy nem tudom. Mit csinálok rosszul? 18N
"Nyilván miattam volt"
Nem miattad volt. Nagyon bunkón viselkedett, és ráadásul fizetés nélkül elment.
És még te írtál neki?
Becsüld magad többre.
Nem tetszettel neki, de ettol fuggetlenul egy otvaros nagy bunko volt, igazabol attol meg a sorozest be lehet fejezni es kifizetnie a sajat reszet. En ha netrol randiznek, biztos ugy szerveznek randit, hogy megbeszelnem a masikkal, nezzunk valami programot, ami mind a kettonket erdekel, mert ha esetleg egymasnak nem is vagyunk olyan szimpik, attol meg a program lehet jo. Ha minden stimmel, akkor kovire mehetunk beulni valahova inni, beszelgetni.
Es szerintem az is jo taktika, ha nem a legeslegjobb kepeid rakod ki, nyilvan nem kell a legszarabbakat sem, de olyat, amin vallalhatoan nezel ki, de nem jobban, mint egy atlag hetkoznap.
Milyen gáláns férfi.. 🤦♂️🤦♂️
Hát részvétem. Jó nagy gyökér a srác. Legközelebb inkább ne vigyél pénzt magaddal 😃 franc, fizessen a férfi, főleg ha már melózik, te meg max a szüleid pénzét költöd.
Mivel csak páran írnak, ezért egészen biztosan nem elég jók a képeid sem. Kérd ki ismerőseid véleményét.
Tehát egy tinderen egy nőnek ezernyi match-csel kellene rendelkeznie. Oké, többségük nem fog írni, de a párnál akkor is jóval többnek kellene lehetőséget látnia benned.
Illetve szűrd erősen őket, mert többség csak bszni akar, és csak egy pnát lát benned. Őhm... ez nem tinder specifikus dolog, légy résen, ne hagyd magad becsapni.
Meg az ilyen gennyládákat se hagyd lelépni fizetés nélkül. Legalább a saját részét...
Igen, valószínűleg nem jöttél be neki, de ne vedd magadra. A netes ismerkedés ilyen. Esetleg legközelebb felajánlhatod a videó chatet találkozó előtt, hátha kivédesz vele pár ilyen kínos szitut.
Valahol a srácot se tudom hibáztatni, mert az emberek jelentős része nem tudja, hogyan kell udvariasan nemet mondani, így vagy beléd tapos még ott szóban, vagy elmenekül. Nem jó megoldás, de valahogy ez a legtöbbeknek kimaradt a tanulásból. Tisztelet azoknak, akiknek volt gyerekszobájuk, meg normális felnőtt példaképük, akiktől megtanulhatták.
Visszatérve: sokakkal megesik ez, legközelebb tényleg ne írj rá egy ilyen után az illetőre, de ezt leszámítva, nem tettél semmi rosszat. Ő reagálta le nagyon rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!