Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit rontottam el? Hogy sikerül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit rontottam el? Hogy sikerülhetett ez ilyen szarul?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Már egy ideje tinderezem, nem sok srác ír vagy válaszol nekem. Még nem voltam soha randizni, most volt az első. Egy sráccal írogattunk tinderen, megbeszéltünk egy randit. Nekem nagyon szimpatikus volt az irogatás alapján a srác, ezért egy picit izgultam a randi előtt, bár tudtam, hogy van arra esély hogy

nem erről a randiról fogunk majd az unokáinknak mesélni. Viccelek😅. Mindegy is, találkoztunk, kb 10 perce dumáltunk, amikor megjött amit rendeltünk. Láttam, hogy folyton a poharán lévő párát nézte, a poharát babrálta, nem is nézett rám, és 2-3 szavas válaszokat adott. Aztán elkezdte a telefonját nyomkodni. Válaszolt valami üzenetre, szerintem. Annyira látszott hogy egyáltalán nincs ott. Megkérdeztem, hogy valami fontos dolga van-e, munka, család, valami ami miatt folyton a telefont nézegeti. Erre mondta, hogy jaj igen, munka, mennie kellene. És elment fizetés nélkül, úgy hogy a söre felét meghagyta. Elég rosszul esett, a felszolgáló az ő poharát elvitte, én még megittam az én italom, fizettem és hazamentem. Nem mondanám, hogy ilyen első randira számítottam régebben. Utána még írtam neki, hogy sajnálom hogy el kellett mennie, stb. De 3 napja nem válaszol, csak megnézte. Nyilván miattam volt, csak nem tudom hol rontottam el. Próbáltam beszélgetni, kérdést feltenni, oda mentünk amit ő javasolt. Szóval gondolom élőben csúnyább vagyok mint képen, vagy nem tudom. Mit csinálok rosszul? 18N

2023. máj. 1. 17:08
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Több képem is van kint, ilyen tabló fotó jellegű is, meg olyan is ami egy sima baráti iszogatáson készült, és semmi filter nincs rajta, csak ott mosolygok, amit én nem szeretek, de többen mondták, hogy aranyos vagyok azon a képen.
2023. máj. 1. 17:54
 12/27 anonim ***** válasza:
75%
megmutatod?
2023. máj. 1. 17:55
 13/27 anonim ***** válasza:
93%
Legyen egész alakos képed is, jobb lesz a szűrő.
2023. máj. 1. 18:03
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem jöttél be neki, köcsög volt, de ilyeneket ha kifogsz a jövőben, akkor ne erőltesd a randit, állj fel és hagyd ott és semmiképp ne írj rá, hogy sajnálod, hogy dolga akadt, jó?
2023. máj. 1. 18:06
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Áldd az eget, amiért megmenekültél egy ekkora paraszttól. Ha nem is azt kapta, amire számított, ennél gyökerebbül nem is reagálhatott volna. Tipikus lukvadász volt, aki csak a neten nagy Jani.
2023. máj. 1. 18:57
 16/27 anonim ***** válasza:
77%

Én 40es férfi vagyok.

Nekem sok talim volt egyik nagyon durvaikor a csaj jópár képet mutatott se ez még az őskorba volt, mms ék be nem volt fecbuk.meg sok szar.

Aztán mikor a megbeszélt helyen meszsirol láttam uhhhhhh mondom ez az nagyon jó mentem közelebb egyre jobb jó alak aexi euci szép minden.

Majd köszönés, na ott kész. Volt elől 5 foga mellett szünet a 4 ből 3 barna.

Uhhhhhh.

Ezért volt a fotó zárt.

Na mindegy csaj amúgy jól nézett ki csak a fogát nem mondta. Én mondtam ne haragudj de nem erre számítottam.

És eljöttem.

De volt sok más ami közelebb volt időben, és ahogy előttem írtak a filter a kifestes egész jó kis ribis volt élőben meg hát na, ilyenkor 2 dolog volt vagy egyből mondtam hogy ne haragudj (főleg ha fizetős csaj volt)

De volt hogy annyira szimpatikus volt a beszélgetések alatt a csaj élőben nem jött be hogy nem volt szívem megmondani.

De ott soha nem hagytam. Ez bunkó volt

2023. máj. 1. 18:58
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Micsoda?

2023. máj. 1. 19:02
 18/27 anonim ***** válasza:
76%
#17 mi micsoda?
2023. máj. 1. 19:04
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
16# 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
2023. máj. 1. 19:12
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem
2023. máj. 1. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!