Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek sikerülhet ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sikerülhet ez a kapcsolat?

Figyelt kérdés
2 hetet "jártunk" azért szakitottam vele mert eszembejutott az exem mikor vele voltam, és őszintén elmondtam neki ezt. Megkérdezte utána hogy lehetünk e barátok? mondtam Oké. Ez volt két hónapja, és elgondolkoztam hülye voltam, és ha megbeszélném vele mégegyszer hogy komolyan gondolom, és már teljesen biztos vagyok.

2013. nov. 5. 22:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Ami egyszer nem ment, nem kell erőltetni
2013. nov. 5. 22:42
 2/6 A kérdező kommentje:
1 évet jártam az exemmel, és 1 hónap után jöttem vele össze.
2013. nov. 5. 22:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Próbáld meg, hátha... Igazából ez most inkább a srácon múlik, de én a helyében nemet mondanék. Aki 2 hét után képes ilyesmi miatt szakítani, azzal én nem kezdenék komoly kapcsolatot, akkor sem, ha elmondása szerint már meggondolta magát.
2013. nov. 5. 22:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Most mi van akkor, ha eszedbe jutott az exed, nem értem, miért szakító ok ez? És lehet még rá esély de semmi garancia nincs rá, hogy most jobb lesz.
2013. nov. 5. 22:44
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen teljesen jogos, tudom.
2013. nov. 5. 22:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem. Ennek már vége.
2013. nov. 5. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!