Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire rontottam el a kollégával való flörtölést?
Figyelt kérdés
Online flörtöltünk, a következő céges bulit vártuk (ő most szabadságon van), éjjel még jót "beszéltünk", ma reggelre meg szerintem letiltott. Elcs*sztem? Megláthatta a párja? Azon kívül hogy várok, gondolom mást nem tudok csinálni... Baromi hülyén érzem magam.2019. aug. 9. 13:25
1/16 anonim válasza:
Miért flörtölsz, ha van párja? Ő már magántulajdon, nem teheted rá a kezed csak úgy. Remélem letiltott.
2/16 anonim válasza:
#1 hát te sem vagy százas... Párodat magántulajdonnak nézed? Gondolom házi cselédként kezeled. Szép.
Flörtölhet akivel akar, amíg a másik nem utasítja el. Ez mindig kettőn áll.
3/16 A kérdező kommentje:
Nekem is van, most nem erről van szó...
2019. aug. 9. 13:30
4/16 anonim válasza:
Vedd véresen komolyan, 1-es! :)
Flörtöljetek nyugodtan a párotok mellett, nem is csodálkozom.
6/16 Noren1989 válasza:
Azt ezt mi honnat a kisfaxomból tudjuk? Ha nyomtàtok a közös matyit, nincs reàlis indok, h miért tiltott le. Kivéva a feleségét/pàrjàt.
7/16 anonim válasza:
Azert tilthatott le nehogy észrevegye a parja ! Keresetek egy titkos kőzös chatet !!
pl; annotalk,viber titkos....stb
8/16 anonim válasza:
Éjjel kiverte, aztán lehiggadt. Mit vártál?
9/16 A kérdező kommentje:
Hát előtte azért írhatott volna hogy bye vagy valami...így csak szimplán nem értem. Pár hete ment a "beszélgetés".
2019. aug. 9. 14:02
10/16 anonim válasza:
Senki nem tudhatja. Lehet felébredt a lelkiismerete. Ha bemásolod mit beszéltetek, akkor megmondjuk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!