Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek volt már kollégával match tinderen, majd szétválás?
Teljesen egyértelmű a szituáció.
Tetszel neki.
Matcheltetek, aminek nyílván örült, majd várta, hogy írjál neki vagy tegyél lépést az ügy érdekében, de nem tettél.
Ettől ő bepánikolt és elkezdett kombinálni és azt hozta ki, hogy ez számára milyen kellemetlen most, hogy te megtudtad, hogy tetszel neki, de te meg még sem tettél semmilyen lépést.
Nekem is volt hasonló. Csak mi általanosban voltunk osztálytársak. Aztán pár éve, kb 24-25 évesen match lett. Igazából hétről hétre láttuk egymást, mert egy kisvárosban laktunk, de mindig csak köszöntünk egymásnak. Itt én vagyok a férfi. Gondoltam másnap ráírok, mert este lett a match. Másnap ő is szétvált.
Én akkor arra gondoltam hogy csak kíváncsi volt, h lesz-e match velem...
De igazából sosem beszéltünk utána sem, csak köszönés
Ha facebookon szoktatokj beszélni, akkor írj neki valami vicceset erről.
Pl.: Látom h nagyon nyomod tinderen😀
Vagy valami hasonlót. Aztán itt akar meg is tudjátok beszélni, ráadásul nem fogsz idegeskedni addig, illetve nem lesz kellemetlen később
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!