Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk Tinderen tényleg csináltok olyat, hogy az ismerősöket kíváncsiságból jobbra húzzátok, mert így kiderül, hogy a lány mit gondol rólatok?
Van egy fiú aki nekem nagyon tetszik, és megláttam Tinderen, mire küldtem egy superlike-ot, és rögtön match lett. Majd utána azt vettem észre, hogy nem látom a párok között, tehát vélhetően szétvált.
A magánéletben mindig kedves, felmerült már bennem, hogy lehet tetszem neki, de ezek szerint nem...
Ezért gondoltam, hogy csak kíváncsi volt. Mit gondoltok?
igen macika. Lehet hogy ő megnézte egyenként.
Írj rá és megtudod
> én 1 percet szoktam eltölteni naponta, azzal hogy mindenkit jobbra húzok. Ha bányarémmel van match akkor szétválok mielőtt kigúvadt szemekkel rámrepülne.
Az ilyen idióták miatt szar a Tinder.
"Ha bányarémmel van match akkor szétválok mielőtt kigúvadt szemekkel rámrepülne."
Szegény bányarémekben egy világ törhet össze ilyenkor. Vajon hány elutasított nő hívhatja ezek után a lelkisegély-szolgálatot? Ilyen traumát! :'(
Én őket mindig super like-olni szoktam, hogy párbaálljunk, aztán hülyüljünk kicsit 😃
Sajna nem mindenki vevő rá 😕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!