Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen miért pattintanak le ilyen könnyen olyanok is, akik eleinte kedvesek és nyitottak voltak?
22/f
Nemrég matcheltem egy lánnyal, aki nagyon kedves és érdeklődő volt felém (nem túl jellemző ez a Tinderen, ezért is örültem meg neki). Aztán egy adott pillanattól fogva nem válaszolt. Mikor már két napja vártam a válaszára, ráírtam, hogy mi a helyzet, és akkor, mikor legközelebb ránéztem a Tinderre, láttam, hogy küldött egy üzenetet. De már nem tudtam megnézni, mert addigra unmatchelt.
Pedig ez a lány annyira kedves volt először! Már amennyire chat alapján meg lehet ítélni, nagyon is nyitott volt felém. Akkor miért van az, hogy ilyen könnyen leáll a dologgal? Nem írtam neki semmi olyat, amivel baja lehetne. Persze lehet, hogy talált valaki mást, de ha ilyen könnyű őt elcsábítani, akkor miért hiteget mindenkit azzal, hogy érdeklődik iránta?
Ez az árnyoldala a netes ismerkedésnek. Se szó se beszéd nélkül el lehet tűnni.
Valószínű unalmában beszélgetett veled ameddig nem jött egy jobb. Vagy a "való" életben talált magának valakit akivel randizgat.
Eldob??
Konyorgom, nem is talalkoztatok, nem tartozik neked semmivel csak azert mert parszor beszeltetek.
Ugyanigy ereznel, ha mondjuk haromszor beszelsz valakivel eloben, aztan elkerul a csaj?
Nojj fel!
Utolsó: csak akkor miért érdeklődött eleinte? Ez olyan, mintha élőben a csaj rám mosolyogna, jelt adna, hogy próbálkozhatok, majd faképnél hagyna.
A hitegetés a köcsögség, nem az, hogy nem érdeklem őt.
Azert mert egy csaj radmosolyog mar nem kell eskuvot tervezgetni!!
Tudod te, hogy en mennyi pasira mosolygok???
Mert jol esik, mert jo, ha visszamosolyognak, izgalmas.
Artatlan flort.
Senki NEM tartozik neked semmivel!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!