Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tinderen miért pattintanak le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen miért pattintanak le ilyen könnyen olyanok is, akik eleinte kedvesek és nyitottak voltak?

Figyelt kérdés

22/f

Nemrég matcheltem egy lánnyal, aki nagyon kedves és érdeklődő volt felém (nem túl jellemző ez a Tinderen, ezért is örültem meg neki). Aztán egy adott pillanattól fogva nem válaszolt. Mikor már két napja vártam a válaszára, ráírtam, hogy mi a helyzet, és akkor, mikor legközelebb ránéztem a Tinderre, láttam, hogy küldött egy üzenetet. De már nem tudtam megnézni, mert addigra unmatchelt.

Pedig ez a lány annyira kedves volt először! Már amennyire chat alapján meg lehet ítélni, nagyon is nyitott volt felém. Akkor miért van az, hogy ilyen könnyen leáll a dologgal? Nem írtam neki semmi olyat, amivel baja lehetne. Persze lehet, hogy talált valaki mást, de ha ilyen könnyű őt elcsábítani, akkor miért hiteget mindenkit azzal, hogy érdeklődik iránta?

2019. jan. 15. 14:22
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
89%

Nem tudom, hogy te mirol beszelsz, de normal esetben az, hogy beszelgetek valakivel, vagy ramosolygok, az nem jogositja fel semmire.

Es az nem az en hibam, ha valaki ezt ugy veszi, hogy hitegetem.

Tudod felnott emberek beszelgetnek masokkal anelkul, hogy akarnanak valamit.

Ezert nem kezdemenyeznek a lanyok! Kinek kell az, hogy ha latok valakit aki szimpatikus es odamegyek beszelgetni, akkor mar rogton el kell szamolnom az inditekaimmal.

Es akkor megegyszer elmondanam, hogy egy egyszeru beszelgetes az NEM hitegetes. Lehet, hogy unatkozott, lehet, hogy csak beszelhetnekje volt, lehet, hogy megis irtal valamit ami nem tetszett neki.

De akkor se tartozik neked semmivel, hiszen NEM IS TALALKOZTATOK!!!

2019. jan. 15. 17:55
 12/26 A kérdező kommentje:
Jó, de a Tinder más, mint egy élő beszélgetés, mert ott (elvben legalábbis) mindenki párkeresés céljából van fent. Ezért joggal hihetem arról, aki hajlandó velem beszélgetni, hogy bejövök neki. Különben is, úgyis balra húzott volna, ha nem vagyok az esete, legalább fotók alapján.
2019. jan. 15. 18:01
 13/26 A kérdező kommentje:
És válaszolni sem lenne köteles. Nagyjából minden ötödik lány, akivel matchem volt, méltóztatott egyáltalán válaszolni. Ezért azt hittem, ha valaki válaszol, akkor már nincs baja velem.
2019. jan. 15. 18:02
 14/26 anonim ***** válasza:
Attól hogy nincs veled baja, még nem feltétlenül fog téged választani.
2019. jan. 15. 18:17
 15/26 A kérdező kommentje:

Jó, de most azért értitek, mire gondolok, nem?

Először ismerkedősdit játszani egy társkeresőn, majd lelépni, ez a kiszúrás.

2019. jan. 15. 18:31
 16/26 anonim ***** válasza:
Csomó emberrel beszéltem már onnan. Nagy részük lelépett. És?
2019. jan. 15. 18:33
 17/26 anonim ***** válasza:

Tinderen a legtobb no nem parkereses celjabol van fent. Bocsi.

Nem is tudom, hanyszor csinaltam azt, hogy oda se figyeltem csak huzogattam, vartam a buszra es unatkoztam.

Volt olyan is, hogy mindenkit jobbra huztam mert kivancsi voltam, hogy mennyi matchem lesz.

De mindegy.

A lusta fiucskak, akik nem mernek es/vagy nem tudnak nokkel kommunikalni, remenykedhetnek, hogy majd online akad valaki, de nem fog. Elpazarolsz X evet erre, ahelyett, hogy kimozdulnal es tenylegesen beszelgetnel masokkal.

2019. jan. 15. 18:35
 18/26 A kérdező kommentje:
Utolsó: te válaszolsz és chatelsz is olyanokkal, akikkel nem akarsz a valóságban ismerkedni?
2019. jan. 15. 18:46
 19/26 anonim ***** válasza:
Volt ilyen. Mert unatkoztam, vagy annyira idiota volt, hogy mar mulatatott a dolog, de az is elofordult, hogy csak beszelgettunk egy jot es ennyi.
2019. jan. 15. 19:08
 20/26 A kérdező kommentje:

OK, akkor nem szóltam.

Csak hát akkor is rossz, mármint nekem.

2019. jan. 15. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!