Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 35 év feletti, negyvenes nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35 év feletti, negyvenes nők akik megfordulnak a fiatalok által kedvelt szórakozóhelyeken, egy táncra vagy csókra nyitottak 18-23éves srácokkal?

Figyelt kérdés
Nyílván nem miattuk járnak bulizni de mégis mennyire tudnak vonzónak találni egy fiatal srácot?

2017. jún. 25. 00:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

A gyermekeim korosztályával bulizhatok ugyan ha akarok ....-de össze vissza kufircolni-csókolózni nem fogok .

Nem röhögtetném ki magam,hogy ilyen idősen csak ennyi sütnivalóm' legyen ...

Táncolni meg nem is tudnak a mai fiatal srácok:)

2017. jún. 25. 00:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Osztom az elso velemenyet ...

Gyerekkel nem kezdek

2017. jún. 25. 07:16
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem tetszenek és én is tetszek nekik.:)

Akivel tetszünk egymásnak, azzal nekem nem számít a kor.

De ha valaki tetszik, akkor kedvesi kapcsolatot szeretnék, nem vagyok promiszkuis egyáltalán. Nehogy azt hidd már, hogy ez a dolog korfüggő!

2017. jún. 25. 08:32
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nincs kapcsolatom fiatalokkal,mert már nem járok ilyen helyekre,de benne lennék mindenben ha vonzónak találnám.
2017. jún. 25. 08:55
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Bulizni nem járok, de nagyon vonzónak találom a fiatal fiúkat, szexre is nyitott vagyok velük. Most is 24 éves fiúval randizom.

37/N

2017. jún. 25. 18:19
 6/8 kissvirág36 ***** válasza:
Ó, bizony! ;)
2017. jún. 30. 10:05
 7/8 anonim ***** válasza:

5-ös

milyen magas az a 24 éves fiú ?

kondizik ?

lefeküdtetek már ?

2017. júl. 10. 13:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Biztos h hajlanak..miért ne? sokaknak tetszenek a fiatalabb fiúk főként ha nincs párjuk, de láttam én már olyan nőt akiről meg nem mondtad volna h nem 25. Ha ő csókolózik fiatalabbakkal, akkor az természetes lenne és szemet sem szúrna. Azért mert valaki elmúlt harminc még nem öreg és csókolózhat, akár neadj' isten szexelhet.
2017. aug. 25. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!