Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Add önmagad" vagy "változz meg"? Hogyan lehet kikerülni a nők által felállított 22-es csapdájából?
A kettő nem zárja ki egymást.
Az emberek változnak.
Ha jó irányba fejlődsz az csak pozitív, attól még önmagad maradsz. Nem kell azt csinálni, amit nem szeretnél, ami nem te vagy, inkább olyan dolgokba vágj bele, amikbe mindig is akartál, csak eddig nem mertél, így tudod a legjobban megvalósítani önmagad!
Azért mondják, hogy légy önmagad, mert akkor természetesen viselkedsz, az áll jól neked. Nincs annál kínosabb amikor valakin látszik, hogy játssza az agyát vagy pózol, nevetségessé válik.
Láttad a Diszkópatkányok c. filmet?
Mert ebben a filmben pont azért viccesek, mert folyamatosan megjátsszák magukat.
Az életben sincs ez másként.
Az "add önmagad", csak akkor ér,ha:
- menő vagy
- macho vagy
- jól is nézel ki
- gazdag vagy
Ms esetben ajánlatos kiszínezni, kamuzni.
James Bond fiktív karakter, de ő tényleg olyan, aki sok nőt meg tud hódítani.
A kommunikáció a nagyon fontos, hogyan vágd ki magadat az adott helyzetben (de ilyenkor a reakció idődnek olyan gyorsnak kell lennie, mint egy harcművészet mesterének).
Amúgy bármit lehet írni, meglehet, hogy az adott nőnél ez nem működik - olyan sokan vannak, hogy mindenkire ez nem lehet érvényes.
A változz meg részt én inkább úgy mondanám, hogy fejleszd magad. Az alaptermészetén, ahogy te mondtad nem igazán tud változtatni az ember. Legalábbis direktbe, erőszakosan nem. Ellenben ha megtalálod az erősségeidet, hobbikat, amik érdekelnek, képzed magad (ezt lehet akármilyen téren, ami érdekel), akkor fejlődsz, és ennek köszönhetően lehetsz például nyitottabb is.
Én is zárkózottabb, introvertált vagyok, ennek ellenére vannak emberek, akik mellett el tudom engedni magam, illetve olyan szituációk, ahol biztonságban érzem magam a négy fal között is. Ettől nem változtam meg gyökeresen, de képes vagyok tartós emberi kapcsolatokat kiépíteni.
Szóval tényleg nem ugyanaz megjátszani azt, aki nem vagy, mint megtalálni a helyed, és a maximumot kihozni magadból.
Ha a párkapcsolatokról érdemben őszintén akarsz beszélni, akkor a nők többségétől lehetetlent vársz. Rengetegen várják el azt is, hogy a pasi kitalálja a gondolataikat, anélkül, hogy kinyitnák a kicsi szájukat. Az általad felhozott témában meg bedobják a sablonszöveget, mert egyszerűbb az, mint valóban elgondolkodni egy témán.
Add magad: Akkor add, ha az bejön a nőknek. Ha én mondjuk egy pszichopata állatgyilkos vagyok, akkor adjam magam és randin mutogassam a kitömött állatokat? Ugyan már. Aki ezt a szöveget kiejti, azzal ne tervezz komolyan. Képtelen logikusan gondolkodni.
Változz meg: Ez már igazabb szöveg. Ha elakarsz érni egy dolgot, amit az eddigi cselekedeteiddel nem tudtál, akkor meg kell változnod, hogy elérd. Ez lehet pozitív fejlődés is, ha úgy tekint rá az ember. De önmagában, a változz meg is egy bullshit. Az előző példánál maradva... Ha nem vagyok sorozatgyilkos, de mindig ott bujkált bennem, akkor változzak meg és csináljam végre? :D
Szomorú, hogy egyre több nő ennyire elbutul a kommunikáció, kapcsolatok és logika terén. Jöhetnek tőlük a piros kezek, attól biztos jobban alszanak és tényleg egyszerűbb nyomkodni, mint gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!