Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú nem képes megütni a lányok által felállított mércét annak lefőtt a kávé?
Igen. Lefőtt.
Egy kávéért én is mindjárt elmegyek, mert ezt a rinya-áradatot már nem lehet bírni máshogy.
24L
Ta Ta Ta Taaaaaaaa
Ezeket hívják divatribancoknak, üdv a Földön megfáradt utazó!
3-as kislány, nem gondolod, hogy van alapja, ha ennyi fiúnak nem adnak esélyt a lányok? Míg a lányoknak mindegy hogy néznek ki úgyis lesz pasijuk?
Mert azt látom, hogy van egy pár dagadt, csúnya lány például nálunk is suliban és olyan pasijuk van, hogy csak nézek, pedig a csajok nem szentek jellemre, sőt elég egoisátk meg nagyszájúak. Ellenben van egy rakás rendes, tényleg kedve, jószívű fiú, akik ha próbálkoznak is csak a gúnyolódást meg az elutasítást kapják a csajoktól.
HOgy, miért lettek ilyen kegyetlenek a mai lányok azt nem tudom, de, hogy nagy baj van a lányok nevelésével abban egészen biztos vagoyk.
Szerintem meg nagyon sok fiúnak van elég nagy baj a jellemével. Elég csak megnézni ezeket a kérdéseket, a mai nap folyamán nem egy olyan megnyilvánulás volt, amire azt mondtam: nem csodálom, h senkit sem talál az illető. Az egyik egészen pontosan úgy nyilvánította ki a véleményét, hogy a szerinte, elutasító lányokat pofán kellene b@szni. Így. Ezek után még ki csodálkozik, h nem kell a lányoknak? Ugyanmár. Az éremnek 2 oldala van, mindig. Nem mindig a rendszerben kell keresni a hibát, hanem először önmagunk körül kellene körülnézni.
24L "kislány" voltam.
Igen, lefőtt kérdező!
Itt vagyok 22 évesen, és mivel nem vagyok partiarc, vagy celeb, egy barátnőm sem volt még!... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!