Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú nem képes megütni a lányok által felállított mércét annak lefőtt a kávé?
Figyelt kérdés
Ez mérce hol van? Mert akiket én ismerek, azoknak a plafonon. De ők cserébe semmit nem tesznek a közösbe, csak a testüket.2013. máj. 1. 17:39
11/25 A kérdező kommentje:
Nem kell őket p.fán ba..ni, de elhiheted kedves kommentelő, hogy egy idő után besokall egy pasi, aki azért többre vágyik annál a reakciónál egy vele hasonló szinten álló( értem ezt úgy, hogy külsőre nem érdemelne jobbat, mint az a pasi, mert ő sem Sissy hercegnő szépségű) szingli lánytól, hogy bocsi, de nem vagy az esetem. Ez pedig csak finom elutasítás, legtöbben nem ilyen szerencsések tisztában vagyok vele.
2013. máj. 1. 17:55
12/25 A kérdező kommentje:
Az meg szerintem szintén nagy közhely, hogy minden lánynak más típusú pasi kell. Minden lánynak van egy kialakult képe, arról a pasiról, akit magáénak akar tudni. Rengeteg olyat tudok, hogy középiskolát végzett csajnak, magas beosztású, egyetemet végzett pasija van, fel akar rá nézni. Nincs ezzel gond, de ő nem tette magát ilyen szinte, akkor minden várja el. Fordítva is van rá példa, diplomás csaj, szakmunkás pasi. Csak itt az arányokon van a hangsúly, ami kb 75-25% amikor a pasinak kell ,,magasabb szinten,, lenni. ezzel sincs baj, de nem minden pasi tudja ezt elérni. Ezzel megint nincs baj, a baj csak akkor jön, ha sokszor emiatt csak elutasításokat kap. Menjen csak fel egy társkeresőre, 100 ból 85 lány adatlapja mellett fel lesznek sorakoztatva az igények, melyek között előkelő szerepet tölt be a 175 magas legyen legalább a pasi (sok itt a 170 vagy alatti pasi), plusz előkelő szerepet tölt be, hogy 25 körül egyedül éljen (nem mindenkinek adatik meg), előkelő szerepet tölt be a legalább főiskolai szintű diploma. Ez sem mindenkinek adatik meg. Ezt úgy állítom, hogy vagy 30 társkeresőn jártam már az elmúlt 6-8 évben. Ez csak az alap. A külsőről nem is beszéltem, ami mindennek a beugrója, annak a beugrója, hogy megszemlélhesse azt a csaj, hogy önálló e a pasi 25 évesen, diplomás e a pasi ennyi idősen stb. Ezen a külsőn, meg 10 ből 8 pasi biztosan elhasal, mert nem testesíti meg a Brókerman feelinget a személye. Aztán ha átmész két szitán, külső, tanultság, akkor is ott van még a jellem. Ami ugye mostanság elkeserítő. A kedves jelleműek, ami kb minden 2. pasi, szintén kuka gyanúsak, ezt látom 18-30 közötti lányoknál. Később lehet bejöhetnek a képbe, mikor nem sikerül, nagy dumás, törtető pasi mellett megállapodni. Soroljam tovább?
2013. máj. 1. 18:08
13/25 anonim válasza:
Hol van a mérce, meg kinek mihez képest, nem olyan egyszerű ez ahogy te azt gondolod.
14/25 A kérdező kommentje:
Ehhez a lánynak mit kell felmutatnia? Ne legyen 100 kiló felett, ne legyen troll arca. Ha ezen a határon belül vagy, ami kb 100 ból 95 lányra igaz, akkor el fognak kelni. Pasinál leírtam. Nem véletlen, hogy egyedülálló 40 feletti pasiból tengert lehet rekeszteni, még csajból 50 ből 48 megtalálta az igazit.
2013. máj. 1. 18:11
15/25 A kérdező kommentje:
A mércét nem a roma származásúak között kell keresni, ahol nagy bődör, potrohos, büdös barnáknak van feleségük. Hanem egészséges, átlagos magyar nőnél. Már ott magasan van a szint. Beléjük van táplálva, hogy az a jó csak, ha orvos, újságíró stb a pasi. Ezt pedig a szülők valamilyen szinten, rokonok, média stb szintén valamilyen szinten nyomatékosítják a nőkben, hogy az a jó...
2013. máj. 1. 18:13
16/25 anonim válasza:
Na megvolt a mai hiszti délután, vonuljatok ki inkább majálisra.
17/25 anonim válasza:
Na kedves kérdező, mesélhetnél már magadról is, mert itt már az összes variációt elmondtad hogy ki mit akar, kinek milyen pasija/barátnője van! DE neked mik az elvárásaid? A Te mércéd hol van?
18/25 A kérdező kommentje:
Alacsonyan, kiindulva a várható profitból.
2013. máj. 1. 18:32
19/25 anonim válasza:
szeretem a srácokat akik éveket töltenek a saját sikertelenségi filozófiájuk kidolgozásával, ahelyett, hogy próbálkoznának
20/25 anonim válasza:
Egyébként meg nem kell általánosítani, mert nem vagyunk egyformák...
De számomra nincs a plafonon a mérce
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!