Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, van más is aki ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, van más is aki ilyen irányba változott a lányok által elszenvedett sérelmek miatt?

Figyelt kérdés

Főleg most kezdem észrevenni az utóbbi egy évben, hogy a sok elutasítás, lerondázás és olyan bánásmód miatt, amiben éreztem, hogy a lányok lenéznek a külsőm miatt és kedves, nem bunkó stílusom miatt, hogy én is egyre inkább úgy bánok a lányokkal, ahogy ők bántak/bánnak velem. Igaz személyessen már nem is foglalkozom többet egy lánnyal sem, már nem szólítok le egyet sem, hogy megalázkodjak előttük, hiszen megtanultam a sok elutasítás által, hogy alányok szemében csak a magas, jóképű fiúk számítanak embernek, a többit lenézik és úgy is bánnak velünk, mint a kutyával. Így rájöttem nem nekem való a személyes ismerkedés, még a suliban lévő lányokkal is max köszönök és kész, fiúk haverjaim vannak csak és nem is foglalkozom a lányokkal, hiszen nekik úgyis csak egy ronda kis senki vagyok és nem kívánom megalázni magamat azzal, hogy pitizek nekik mint a sok csicska srác manapság. Aztán neten, főleg facebookon szoktam időnként próbálkozni, de ott is csak elutasítanak, így egyre több agresszió tör fel belőlem és keményen kiosztom őket mostanság és már egyre kevesebb kedvem van neten is ismerkedni, úgyis tudom, hogy rendes lány nem is létezik, vagyis csakis a magas, jóképű fiúkkal rendesek, aki nem felel meg külsőre azzal nem elég, hogy lenézőek, de úgy beszélnek mint egy senkiházi bűnözővel. Én belefáradtam, hoy ezt a sok szemétséget lenyeljem. Egyre jobban belátom, hogy a külső a lényeg csakis a lányoknál, ha nem vagy hű, de jó pasi külsőre, akkor sosem fognak tisztelni a lányok és így nincs is értelme tovább próbálkozni sem, úgysincs olyan lány, akit keresek. Most tervezem, hogy elmegyek egy prostihoz már ki is néztem párat, ha szerelmet sosem élhetem meg, de legalább jó szexben még lehet részem. Köszönöm, lányok, hogy így megutáltattátok magatokat velem!

Én legalább sosem leszek papucs, mint egyik haverom, aki szintén nem valami nagy szám külsőre, és folyton csak elutasítják, de az a szerencsétlen még mindig hiszi, hogy vannak rendes lányok, akinek ő kellene nem csak haverként és én hiába mondom neki, akkor is csak reménykedik szegény.

2013. febr. 19. 15:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Szép életrajzi regény.

DE csak rajtad múlik.A negatív dolgokkal ne foglalkozz.Aki nem tud normálisan nemet mondani az hülye.A hülyékkel meg nem törődj.Magukat írják le.

Az,hogy alacsony ronda... nem érdekes.Ezeket ereszd el a füled mellett.

2013. febr. 19. 15:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Blablabla... a pasim is alacsony, nem szép, mégis szeretem.

Tudod, miért?

Mert nem nyámnyila. Nem magyaráz be magának ilyen marhaságokat, hanem olyan lányt keresett, aki azt értékeli, amit ő tud nyújtani.

Amit te csinálsz, attól szánalmassá válnál akkor is, ha egyébként a világ legjóképűbb pasija lennél. De ha neked így jó..

2013. febr. 19. 15:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy jó nincs dugás! Csicskább leszel a haverodnál haa elmész prostihoz ahelyett hogy beletörődnél hogy azt kapod amit érdemelsz.
2013. febr. 19. 15:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem egészen.

Én csak azt vettem észre, hogy sokkal közömbösebb lettem. Elutasít? Oké, akkor minden jót, szia. És ennyi. Nem ölök bele annyi energiát, mint régebben.

Mondjuk én sem ronda, sem alacsony nem vagyok.

Amúgy vannak rendes lányok, csak meg kell őket találnod.

2013. febr. 19. 15:30
 5/5 anonim válasza:
A te korodba a menő jóképű fiúk kellenek a lányoknak.De később már a külső másodlagos nekik inkább az anyagi biztonság a fontos.Úgy hogy legyél gazdag az legyen a célod,és akkor csajoznod sem kell lesz magától.:)De vannak olyan lányok is akiknek ez mind nem számít csak kevesebb.
2013. febr. 19. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!