Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek? Mennyire vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek? Mennyire vagytok nyitottak a lakókocsizásra? Kempingbe lemenni pl a Balaton partra és ott eltölteni 1 hetet a pároddal. Vagy ez már egy bizonyos szint alatt van és inkább egy wellness szálloda?

Figyelt kérdés

Persze, nem csak ott kell ülni, kocsival, biciklivel lehetne kirándulni, csak az éjszakákat töltenétek ott.

Köszönöm a válaszokat! :)

2018. júl. 31. 18:09
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem bejönne! Szerintem ezzel semmi probléma, sőt.😊

28N

2018. júl. 31. 18:12
 2/23 anonim ***** válasza:
27%
Laktam már lakókocsiban nyaralás alat, de sajnos a Balatontól irtózom. Ez nem azért van, mert mindenre felhúzom az orrom, hanem mert belekakáltatják a kutyát, a gyereket, láttam már lebegő ....-t a vizen és higiéniai okokból inkább kihagyom.
 3/23 A kérdező kommentje:
Ennek örülök :)
 4/23 A kérdező kommentje:

A kettes válasznak már nem :D

AHol én jártam, kutyát tilos a vízbe bevinni, gyereket meg csak nem engeded oda, ahol fürdesz. Kemping azért másabb, mint egy sima strand. Ott már kvázi egy közösség alakul ki, ahol vigyázunk egymás cuccaira. Nem láttam még olyat, hogy valaki bele **** volna :D

2018. júl. 31. 18:15
 5/23 anonim ***** válasza:
89%
Én imádnám a lakókocsit. Terveztem is, hogy legkésőbb mikor nyugdíjba megyek, veszek egyet, és a férjemmel szépen beutazzuk a világot. Sajna nemrég kiderült, hogy ebből nem lesz semmi. De attól még álmodozhatok róla egy kicsit.
2018. júl. 31. 18:15
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Én imádnék egy ilyet a párommal! :) Rokonoknak van nyaralója Balatonon, mindig ott nyaralunk. Annak az udvarában lakókocsizás szerintem király lenne. 🌊
2018. júl. 31. 18:16
 7/23 anonim ***** válasza:
39%
4.: én sajnos láttam lebegő fost. És lehet, hogy 200 méterrel arrébb van a kempinges fürcsi, de caak odaúszik...
2018. júl. 31. 18:16
 8/23 anonim ***** válasza:
54%

Nekem nem tetszik. De nem hercegnőcske vagyok, csak be vagyok gubózva, és szeretem, ha az ágyamban alhatok.

Meg amúgy sem nyaralok, nem megyek melegbe, vízbe.

2018. júl. 31. 18:19
 9/23 anonim ***** válasza:
66%

Nem sok értelmét látom a lakókocsizásnak a balatonnál.

A lakókocsinak akkor van értelme, ha sok állomásos utat teszel meg, nagy távolságra, és vagy nem tudod hogy hol leszel amikor éppen lemegy a nap. Egy lakókocsi simán drágább mint a balatonnál kivenni egy szobát, szóval elég nagy hülyeségnek tartom

2018. júl. 31. 18:21
 10/23 A kérdező kommentje:
#7. Igazad van az áramlatokkal nem számoltam :D
2018. júl. 31. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!