Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a bizonyos kor amikor a szüzesség már teher vagy szégyen?
az emberek többsége semmit sem jelent az életedben.
egy viszonylag kis szegmens elég a boldogsághoz :)
Amikor te annak érzed.
De 25 éves kor felett már furcsa, ha valaki szűz (és pl. nem vallási okból, vagyis a saját döntése miatt). Nehéz elhinni, hogy a min. 7-8 év alatt, amióta elkezdett érdeklődni a másik nem iránt, nem talált megfelelő partnert.
Kit érdekel, hogy az emberek többsége hogy gondolja? Én sose akartam másoknak megfelelni. A normális ember nem azért fekszik le valakivel, mert x éves lett, hanem mert eljött az életébe az a férfi/nő, akitől megdobbant a szíve, és aki mellett a világ legtermészetesebb dolga lesz, hogy megteszi.
Rosszul vagyok a sok idiótától, akik nyakig xaros nyilvános wc-ben kefélnek tizenévesen, miközben azt sem tudják, mi a partnerük neve - nem kéne ezt venni normálisnak.
Amúgy is, kinek mi köze hozzá, hogy az illető az-e még? Ez mindenkinek a legbensőbb magánügye, nem szokás kiteregetni.
Attól, hogy néhányan részegen dugnak a WC-ben, még a másik oldal sem normális, miszerint valaki közel egy évtized alatt sem talál magának megfelelő partnert (kivéve - ahogy említettem - a vallási okokat vagy pl. ha valaki súlyosan sérült testileg/lelkileg, az is negatívan rányomja a bélyegét a társkeresésre).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!