Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tinderen miért pattintanak le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen miért pattintanak le ilyen könnyen olyanok is, akik eleinte kedvesek és nyitottak voltak?

Figyelt kérdés

22/f

Nemrég matcheltem egy lánnyal, aki nagyon kedves és érdeklődő volt felém (nem túl jellemző ez a Tinderen, ezért is örültem meg neki). Aztán egy adott pillanattól fogva nem válaszolt. Mikor már két napja vártam a válaszára, ráírtam, hogy mi a helyzet, és akkor, mikor legközelebb ránéztem a Tinderre, láttam, hogy küldött egy üzenetet. De már nem tudtam megnézni, mert addigra unmatchelt.

Pedig ez a lány annyira kedves volt először! Már amennyire chat alapján meg lehet ítélni, nagyon is nyitott volt felém. Akkor miért van az, hogy ilyen könnyen leáll a dologgal? Nem írtam neki semmi olyat, amivel baja lehetne. Persze lehet, hogy talált valaki mást, de ha ilyen könnyű őt elcsábítani, akkor miért hiteget mindenkit azzal, hogy érdeklődik iránta?

2019. jan. 15. 14:22
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Nemrég kezdted ezt a tinderezést, ugye?
2019. jan. 15. 19:56
 22/26 A kérdező kommentje:
Pár hete, szóval nemrég.
2019. jan. 15. 20:56
 23/26 anonim ***** válasza:
Majd kiismered :) nem szabad komolyan venni
2019. jan. 15. 23:13
 24/26 A kérdező kommentje:
Már késő, töröltem a profilon. Nem használok olyan sz5rt, ami csak jobban elkedvetlenít.
2019. jan. 15. 23:50
 25/26 anonim ***** válasza:
LOL a tinder ilyen :D abszolút nem kell komolyan venni csak húzogatni ha van felesleges energiád és időd, én a dugóban szoktam, aztán néha válaszolgatni az üzenetekre aztán mindig van 10 lányból 3-5 akivel találkozol.
2019. jan. 16. 08:56
 26/26 A kérdező kommentje:
Nekem kb. 15 matchem volt, de egy találkozó sem jött össze. Nem tudom, hol lennék már, ha 10-ből 3-5 összejönne...
2019. jan. 16. 09:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!