Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hűtlen féltől mennyire elfogadható szöveg az, hogy "én rontottam el, de miattad nem lehet helyrehozni"?
Semennyire!
Ahogy a hűtlen félnek sem lett volna kötelező félrelépnie
ugy a megcsaltnak sem kotelezo megbocsajtania.
En mindig azt mondom...Ha egy kalandra nehèz volt nemet mondani,
tolem se varj el senki h megbocsassak,evekig ragjam magam,ketejek kozt kuzkodjek...
Aztan mire azt hiszed vegre tul vagy rajta es ismet regi a kapcsolatotok
jon a dobbenet...hogy megint megcsalt
Aztan ott allsz hogy mekkora hulye voltal,
hulye voltal h eveket pazaroltal arra h megbocsass
Es a hála...Hogy ujra megcsal...
Szoval...ha valaki ugy dont pakol azonnal
szíve joga!
Objektíven nézve igaza van. Hiszen a helyreállításához elengedhetetlen, hogy a megcsalt fél megtanuljon újra bízni a megcsalóban.
De az más kérdés, hogy ez nem megy neki, vagy nem is akarja, mert egy nagyon nehéz dolog, igazi taplóság elvárni bárkitől vagy nehezményezni, ha nem hajlandó rá.
Hogyan lehetne általános ítéletet alkotni? Az emberek, a kapcsolatok, a problémák, a helyzetek különbözőek. Van, amikor igaz lehet, van, amikor nem az.
De alapvetően nekem elég alattomosnak tűnik, mintha a hűtlen fél át akarná tolni a felelősséget a másikra. Amikor így használják, akkor nyilván elfogadhatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!