Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nem "heréltem ki" az exemet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem "heréltem ki" az exemet, hagytam, hogy férfinek érezhesse magát mellettem, de mégis szakított. Szerintetek mit rontottam el?

Figyelt kérdés

Úton-útfélen azt lehet hallani, hogy a férfiak nem szeretik, ha elnyomják őket, nekik az kell, hogy egy nő felnézzem rájuk, a "fényüket" ne vegyék el.

Úgy érzem meghagytam neki a "fényt", ha problémám volt, azt nyugodtan közöltem vele, elmondtam, hogy most így érzek, most úgy stbstb. Tehát nem picsogva, számonkérően tettem, még akkor sem, ha ő felemelte a hangját velem szemben. Működött is az a dolog, hogy nyugodt tudtam maradni mert miután megnyugodott belátta, hogy hibázott. (Kétszer fordult elő ilyen eset) Persze én is beláttam, ha éppen hülye voltam.

Más helyzetekben sem akartam felülkerekedni rajta, dícsértem külsőleg, meghagytam neki az énidejét(nem éltünk együtt), megvolt az egészséges féltékenykedés, ami szerintem szintén erősítette a kapcsolatot meg ilyen apróságok. Úgy éreztem működik a kapcsolat, hiszen foglalkozott velem és én is vele, igen, az ágyban is.

A lényeg az, hogy mindezekellenére az lett a vége, hogy ő megtorpant, összezavarodott és kb 1 hét kétségbeesett állapot után elhagyott. Csak ennyit tudott mondani, hogy vele van a probléma. Én meg itt állok, pislogok csak, még hónapokkal a szakítás után is, hogy mi lehetett a baj.

Szerintetek hol rontottuk el ezt az egészet? Min kellett volna változtatni, mitől zavarodott össze, ha állítása szerint nem jött más nő?

35 évesek vagyunk, 1 évig tartott.

2023. jan. 21. 09:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
36%

Ezt mi honnan tudjuk?

Lehet, hogy pont az volt a baja, hogy veled túl könnyű, és unatkozott. Vagy megijedt, hogy kevés hozzád. Vagy mégis csak van más nő képben. Vagy rájött, hogy a fiúkhoz vonzódik. Esetleg hirtelen impotens lett. Vagy az új parfümöd nem tetszett neki.

2023. jan. 21. 09:04
 2/16 anonim ***** válasza:
57%
Azert romlott el mert mindketten jatszmaztatok, szabalyozgattatok a dolgot, foleg te. A helyzet az hogy az emberek leginkabb onmaguk akarnak lenni es akkor tartos a kapcsolat ha onmagatok lehettek benne minden hibatokkal. Sajnos a ferfiak borzaszto lustak es csak nagy szerelem eseten, ha nagyon az idealja vagy,csakis akkor hoz ugy erofesziteseket hogy azt nem erzi erifeszitesnek. A masik pedig ha te mesz le az o lusta trehany szintjere es kvazi felhaverja,barinoje leszel, igy beleillesz a kepbe. A pasid mar nem bir tovabb jofiu lenni ez a helyzet. Illetve ha talalt mast, akkor is azt hazudja hogy nincs harmadik, mert nem akar dramat vagy hogy uzengess az uj csajnak stb.
2023. jan. 21. 09:10
 3/16 anonim ***** válasza:
59%
Egyszerűen nem voltak feléd annyira komoly érzelmei, bármikor lecserélhető voltàl számára. És most el is érkezett az idő a váltàsra. Nem kell ezt túl kombinálni.
2023. jan. 21. 09:11
 4/16 anonim ***** válasza:
42%
Egyszerűen más nők is kellenek neki
2023. jan. 21. 09:22
 5/16 anonim ***** válasza:
52%
Nem volt neki jobb. Megpróbálta, nem jöttél be neki, ő meg másról fantáziált. Ezért nem hibáztat téged. Nálam pontosan ugyanez volt. Én is szakítottam, holott a nővel nem volt semmi probléma. Ja, csak annyi, hogy nem ő volt az akire én vágytam. Engedd el, nem te voltál neki az akire valójában vágyik.
2023. jan. 21. 09:25
 6/16 anonim ***** válasza:
27%

Micsoda szerencse, hogy a mai superwomanek hagyják, hogy egy férfi férfi lehessen, különben rég megállt volna az emberiség a fejlődésben, mert amúgy is a nők irányítják az univerzumot...

Ezek után nagyjából sejtem, hol a probléma, leginkább annyi, hogy te is riválisoknak érzed a férfiakat(valami oknál fogva), ennek meg túl sok helye egy kapcsolatban nincs.

Ilyenkor mondom, hogy van, aki kapcsolatra született, van, aki nem...

Valami hiba került a gépezetbe, lehet, nem komolyabb kapcsolatban kellene gondolkodnod.

A feminista dumákat meg hagyd meg az öregebb nyanyáknak, azok már éltek eleget.

2023. jan. 21. 09:46
 7/16 anonim ***** válasza:
62%

Pl. nem önmagad adtad, azt lested, hogy mivel ne rontsd el, pedig egy kapcsolat nem erről szól.

Amúgy elmulhattak az érzései, vagy nem tudott volna veled tervezni hiszen nincs saját véleményed, az jó csak amit a más mond, beálltál egy bábunak melléje saját nézetek nélkül, megfelelési kényszerrel... És csodálkozol, hogy vége? Én nem, neki nem robot kell, hanem nő kifejlett önképpel.

2023. jan. 21. 09:55
 8/16 Mathus ***** válasza:
44%

túl volt gondolva, a tag meg elveszve érezte magát a szabályrengetegben, minden saját döntését megkérdőjelezte, ami odavágott az önbecsülésének.

"megvolt az egészséges féltékenykedés" - az semmilyen formában nem egészséges.

a férfiak azt szeretik, ha békén vannak hagyva, közben azt érzik, hogy fontosak és mellé van szex. és mindezt jó szívvel adja a másik és nem jutalomként. az emberek nem háziállatok.

2023. jan. 21. 09:57
 9/16 anonim ***** válasza:
32%
Nem szereti a májat, és az volt a vacsora.
2023. jan. 21. 09:58
 10/16 anonim ***** válasza:
62%
Valaki elégítse már ki a 6-ost mert addig nem hagyja abba a hülye vádaskodásait és elméleteit mindenféle izmusokról.
2023. jan. 21. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!