Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem "heréltem ki" az exemet, hagytam, hogy férfinek érezhesse magát mellettem, de mégis szakított. Szerintetek mit rontottam el?
Úton-útfélen azt lehet hallani, hogy a férfiak nem szeretik, ha elnyomják őket, nekik az kell, hogy egy nő felnézzem rájuk, a "fényüket" ne vegyék el.
Úgy érzem meghagytam neki a "fényt", ha problémám volt, azt nyugodtan közöltem vele, elmondtam, hogy most így érzek, most úgy stbstb. Tehát nem picsogva, számonkérően tettem, még akkor sem, ha ő felemelte a hangját velem szemben. Működött is az a dolog, hogy nyugodt tudtam maradni mert miután megnyugodott belátta, hogy hibázott. (Kétszer fordult elő ilyen eset) Persze én is beláttam, ha éppen hülye voltam.
Más helyzetekben sem akartam felülkerekedni rajta, dícsértem külsőleg, meghagytam neki az énidejét(nem éltünk együtt), megvolt az egészséges féltékenykedés, ami szerintem szintén erősítette a kapcsolatot meg ilyen apróságok. Úgy éreztem működik a kapcsolat, hiszen foglalkozott velem és én is vele, igen, az ágyban is.
A lényeg az, hogy mindezekellenére az lett a vége, hogy ő megtorpant, összezavarodott és kb 1 hét kétségbeesett állapot után elhagyott. Csak ennyit tudott mondani, hogy vele van a probléma. Én meg itt állok, pislogok csak, még hónapokkal a szakítás után is, hogy mi lehetett a baj.
Szerintetek hol rontottuk el ezt az egészet? Min kellett volna változtatni, mitől zavarodott össze, ha állítása szerint nem jött más nő?
35 évesek vagyunk, 1 évig tartott.
Most már kezdem kapizsgálni, túlságosan rágörcsöltem és megakartam feleni, aztán egy nagy semmi lett az egész.
Hát sajnálom, hogy ezzel elcsesztem mindent mert nagyon megszerettem.
"Úgy érzem meghagytam neki a "fényt", ha problémám volt, azt nyugodtan közöltem vele, elmondtam, hogy most így érzek, most úgy stbstb. Tehát nem picsogva, számonkérően tettem, még akkor sem, ha ő felemelte a hangját velem szemben."
Ha te nyugis voltál miért viselted el, hogy kiabáljon veled?
"Más helyzetekben sem akartam felülkerekedni rajta, dícsértem külsőleg, meghagytam neki az énidejét(nem éltünk együtt), megvolt az egészséges féltékenykedés, ami szerintem szintén erősítette a kapcsolatot meg ilyen apróságok."
Miért játszmáztál? Élni kellett volna az életed vele, semmi mást...
"Ha te nyugis voltál miért viselted el, hogy kiabáljon veled?"
Én nem vagyok kiabálva veszekedős típus, persze van az a pont, amikor belőlem is előjön és most nem csak a párkapcsolat terén értem.
Azért is hagytam mert abból nem lett volna értelmes dolog, ha kiabálunk össze-vissza egymással, utána meg elvonulunk és senki nem szól a másikhoz mert megvan sértődve.
Utána lett értelmes dolog mert ő kiabált, én nyugodtan reagáltam mindenre, gondolom látta, hogy nálam a kiabálással nem jut előbbre, így megnyugodott és értelmesen megbeszéltünk mindent duzzogás helyett.
"Miért játszmáztál? Élni kellett volna az életed vele, semmi mást..."
Nem akartam játszmázni, tényleg komolyan mondtam neki a dícséreteket, nyílván nem agyba főbe és túlzóan.
Kicsit megijedtem én is, azt szerettem volna, ha minél inkább tökéletesnek lát, de nem akartam úgymond becsicskulni meg megalázkodni. Összezavarodtam rendesen.
Ha valakiben esetleg ilyen érzések lesznek vagy ilyeneket fog gondolni, az ne essen az én hibámba, sajnos én későn jöttem rá a dolgokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!