Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szeretői viszonynál létezik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretői viszonynál létezik megcsalás?

Figyelt kérdés

Van egy szeretői viszonyom kisebb szünettekkel,de kb. 3 éve tart. Ő az utóbbi időben azt mondja, hogy szerelmes belém, úgy is viselkedik, féltékenykedik, én nem vagyok belé szerelmes, viszont a szex nagyon jó köztünk, az hiányozna, ezért táncoltam vissza hozzá. Ő házas, én egyedül vagyok, szeretem a szabadságomat.

Amióta megismertem ez évig nem voltam senkivel, viszont idén tavasszal megismertem valakit, háromszor találkoztunk, majd ez abba is maradt, mert ott is kiderült, hogy van valakije, és lezártam vele. Októberben ismét megismertem valakit, akivel még nem feküdtünk le, de csókolóztunk már, ezekről ő nem tud, jobb a békesség.

Elgondolkodtam, hogy én ezzel megcsalom-e a házas szeretőmet, hogy mellette titokban másokkal is ismerkedem? Ha kiderülne biztos nagy balhét csinálna, ahogy ismerem, mert ő úgy gondolja, a feleségének és nekem is hűségesnek kell lennem hozzá, de ez nem így van.

Megértem ha elítéltek,de köszönöm a válaszokat is.

N

2023. nov. 19. 11:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem dobod ki a házas férfit és fekszel össze szingli pasasokkal, akik közül legalább egyel több is lehet? Hadd csapjon hisztit, legalább kiderül (ha nem tud róla a neje). Nem tartozol neki hűséggel. Egyáltalán nem biztos egyébként, hogy te vagy az egyetlen szeretője.
2023. nov. 19. 11:57
 2/16 anonim ***** válasza:
90%
Nem létezik. Vicc lenne, ha hűséget várna el egy házas férfi/nő.
2023. nov. 19. 12:05
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ettől még azzal nem tud mit csinálni, hogy debil és rosszul érzi magát miattad, ahelyett, hogy a saját viselkedésén gondolkodna el. Ő ilyen alap önző szinten működik, hogy nem akarja magát rosszul érezni, a többiek meg mindegy mit éreznek, gondolnak. Mással is lehet jó a szex, én nem foglalkoznék ezzel az emberrel, aki valami szultánnak képzeli magát.
2023. nov. 19. 12:12
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

" kiderülne biztos nagy balhét csinálna"

Hogyan? Elkezdene otthon ordítozni hogy mekkora k.va a szeretőm, megcsalt!!? Vagy nekiállna veled az utcán balhézni? :DD vagy mégis mit tehetne?

2023. nov. 19. 12:52
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben nem titokban ismerkednék. Nem tetszik neki? AKkor így járt. Nem kell többet jönnie.
2023. nov. 19. 14:07
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Eleve nem is lehet teljesen normális az a férfi, irreális elvárásai vannak. Sőt, szerintem beléd sem szerelmes, nem szeret, csupán csak birtoklási vágya van. Ilyen mellett nem titkolóznék, hanem nyíltan keresgélnék, randizgatnék másokkal. Balhé? Milyen balhé? Hiszen ő eleve házas!
2023. nov. 19. 14:32
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Ismerkedj nyugodtan, ha van hozzá kedved és persze ha van, aki meg tud mozgatni. Csak arra ügyelj, hogy nehogy be tudjon kavarni.

Amúgy én egyáltalán nem ítéllek el. Az erkölcs egy dolog, de olyat találni, akivel - ahogy írod - nagyon jó a szex, baromi nehéz, és teljesen normális, ha erről nem akarsz lemondani, szex nélkül élni vagy csak valami szar, langyos maszatolásban "részesülni".

2023. nov. 19. 15:10
 8/16 anonim ***** válasza:

Szerintem te hüseges vagy hozzá máris, ha tetszik, ha nem, mert érzelmileg kötödsz hozzá, ezt látom a leírt történetedböl, csak még magadnak sem akarod bevallani.

Ami nem is szégyen, mert így normalis, hogy kötödj ahhoz akivel lefekszel, csak jobb ha tudod es elfogadod ezt saját magadról.

Emiatt tartod távol magadtól többit es elég egy októberi csókolózás stb

2023. nov. 19. 20:52
 9/16 anonim ***** válasza:
Ja es 3 as, mással nem lehet jó a szex, ha ö az a típus aki kötödik , persze, attól lehet próbálni, lehet megszokja az újat
2023. nov. 19. 20:55
 10/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ,mindenkinek ment a pozitív.

Egyébként a ma délutánt is az új ismerettséggel töltöttem, alakul köztünk valami az tény, csak nem akarjuk elsietni, ez volt a negyedik találkánk, és már felmerült a téma köztünk.

Amit a 8-as ír részben igaz, mert egy időben nagyon kötődtem hozzá, aztán mindig tett olyat amivel ezt leépítette, mivel elég nárcisztikus személy.

A találkák óta ma volt először, hogy eszembe jutott, de arra jutottam fejben, hogy az új jelöltet választom, még ha nem is alakulna ebből semmi sem, akkor is szeretném lezárni a szeretőmmel, nem akarom becsapni se őket se magamat. Ahogy 7-es írta, az új megmozgatott bennem valamit, és valóban félek, hogy a szeretőm be fog kavarni, de előbb-utóbb túl kell lennem ezen a beszélgetésen is.

2023. nov. 19. 22:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!