Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szeretői viszonynál létezik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretői viszonynál létezik megcsalás?

Figyelt kérdés

Van egy szeretői viszonyom kisebb szünettekkel,de kb. 3 éve tart. Ő az utóbbi időben azt mondja, hogy szerelmes belém, úgy is viselkedik, féltékenykedik, én nem vagyok belé szerelmes, viszont a szex nagyon jó köztünk, az hiányozna, ezért táncoltam vissza hozzá. Ő házas, én egyedül vagyok, szeretem a szabadságomat.

Amióta megismertem ez évig nem voltam senkivel, viszont idén tavasszal megismertem valakit, háromszor találkoztunk, majd ez abba is maradt, mert ott is kiderült, hogy van valakije, és lezártam vele. Októberben ismét megismertem valakit, akivel még nem feküdtünk le, de csókolóztunk már, ezekről ő nem tud, jobb a békesség.

Elgondolkodtam, hogy én ezzel megcsalom-e a házas szeretőmet, hogy mellette titokban másokkal is ismerkedem? Ha kiderülne biztos nagy balhét csinálna, ahogy ismerem, mert ő úgy gondolja, a feleségének és nekem is hűségesnek kell lennem hozzá, de ez nem így van.

Megértem ha elítéltek,de köszönöm a válaszokat is.

N

2023. nov. 19. 11:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hát ha te is hazudni kezdesz, akkor ugyanolyan vagy mint ő
2023. nov. 19. 22:20
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

SZakítsd meg a szeretőddel a kapcsolatot. Így nem lehet nyugodtan ismerkedni. És ne mondd meg neki, hogy ismerkedsz mással, főleg azt ne, hogy konkrétan kivel.

Ha félsz attól, hogy bekavar, akkor még egy erőss indok, hogy szabadulj meg tőle. Akkor is, ha nem ismerkednél. Milyen szemét ember az ilyen? Nekem biztos elmenne a kedvem tőle, ha ilyent tételeznék fel róla.

2023. nov. 19. 22:53
 13/16 A kérdező kommentje:

11-es igazad van,nem szeretnék olyan lenni, csak erre szokták mondani, hogy gyávák ilyenkor a férfiak, csak most én nő vagyok, de erőt kell vennem magamon, az új nem tudhatja meg.

12-es az a baj, hogy egyből azzal fog támadni, hogy megismertem valakit, és hiába mondom neki, hogy nem, akkor is dühöngeni fog, hogy hazudok neki, a konkrétat nem fogom elmondani neki persze. Jövőhéten mindenképpen megbeszélem vele.

2023. nov. 19. 23:12
 14/16 anonim ***** válasza:

Tehat ha te azon gondolkozol, hogy szeretői viszonyban megcsalás e ha te mással ismerkedsz, ha te feltetted ezt a kerdest azt jelenti , amint mar mondtam masik válaszban is, hogy te szerelmes vagy bele. Hiaba faj az igazsag es próbálod eltusolni, te úgy érzed hozzátartozol es bűntudatot érzel, ha mas pasival vagy

Ha nem így lenne, nem tennéd fel ezt a kerdest, es nem ültél volna vele 3 évet, ami alatt meg is szoktad mar nagyon. 3 ev az nem egy szexkaland ami 2 hetet tart. Ott mar érzések vannak, legalabbis a reszedről biztos

2023. nov. 19. 23:18
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyok belé szerelmes, mint írtam az elején nagyon kötődtem hozzá, szerettem is,de ez idővel elmúlt, és inkább megszokás lett belőle. Bűntudatom inkább az új miatt van, mert ezzel őt csapom be, meg magam miatt is, hogy úgy kezdtem bele, hogy a múltam nem zártam le. Mindenesetre átgondolom amit írtál, ha úgy is lenne, mégegy indok, hogy lezárjam.
2023. nov. 19. 23:28
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sokszor az ember még sajat magan sem tud kiigazodni es te pont ebben a helyzetben vagy .

Ettől meg senki sem rossz vagy hazug. Te szeretnéd hinni, hogy a helyzetet helyen kezeled es nem olyan mély a kapcsolat, pedig igen

2023. nov. 19. 23:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!