Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ilyen tökéletes nőket miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen tökéletes nőket miért csalnak meg?

Figyelt kérdés
Van egy 26 éves lány barátnőm, ez a nő tényleg szerintem a tökéletesség. Összetenném a kezemet, odaadnám mindkét karomat, vesémet érte, hihetetlen szép arc, dús szőkésbarna haj, nagyon szép csinos igényes magára, sokat sportol, szép vékony test formás nagy mellek. Akitől eddig megkérdeztem mind azt mondta 10/10es a csaj. De ez csak a külső a belsőről ne is beszéljünk, hihetetlen figyelmes, nagyon intelligens, nagyon kedves. Azt kell mondjam hogy maga a tökély, három hónapja összejött egy férfival és tegnap hívott engem zokogva, hogy kiderült hogy a férfi mellette agyon csalta... Ő buktatta le
2023. nov. 12. 16:54
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Hogy kit tartasz tökéletesnek azt a te belső adottsàgaid döntik el, beléd nevelt értékek, làtott mintàk. Egy màsik férfiban ez teljesen màs, neki pont nem érték volt hanem csak jo lehetőség. Mert pl az apjàtól ezt làtta, vagy...vagy...vagy ...
2023. nov. 14. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!