Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ilyen tökéletes nőket miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen tökéletes nőket miért csalnak meg?

Figyelt kérdés
Van egy 26 éves lány barátnőm, ez a nő tényleg szerintem a tökéletesség. Összetenném a kezemet, odaadnám mindkét karomat, vesémet érte, hihetetlen szép arc, dús szőkésbarna haj, nagyon szép csinos igényes magára, sokat sportol, szép vékony test formás nagy mellek. Akitől eddig megkérdeztem mind azt mondta 10/10es a csaj. De ez csak a külső a belsőről ne is beszéljünk, hihetetlen figyelmes, nagyon intelligens, nagyon kedves. Azt kell mondjam hogy maga a tökély, három hónapja összejött egy férfival és tegnap hívott engem zokogva, hogy kiderült hogy a férfi mellette agyon csalta... Ő buktatta le
2023. nov. 12. 16:54
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
19%
Mert kell az izgalom meg a változatosság. Nagyon finom a rántott hús petrezselymes krumplival de ha minden nap azt kéne enni akkor hamar meg lehetne unni azt is.
2023. nov. 12. 16:57
 2/21 anonim ***** válasza:
32%

van aki megunja és van aki nem.

Kérdező, itt a remek alkalom, hogy ne csak a kukacodat rángasd rá.

2023. nov. 12. 16:59
 3/21 anonim ***** válasza:
30%
Mentális betegség
2023. nov. 12. 17:00
 4/21 anonim ***** válasza:
56%
lehet mégse olyan tökéletes...
2023. nov. 12. 17:09
 5/21 anonim ***** válasza:
66%
Ezen én is szoktam gondolkodni. Bár alapból nem tudom, hogy lehet megcsalni azt akivel vagy
2023. nov. 12. 17:12
 6/21 anonim ***** válasza:
88%
Mert nem a nőn múlik, hogy megcsalják-e, hanem a pasi gerinctelenségén (amennyiben a férfi a megcsaló fél, nyilván ha a nő csalja a másikat, akkor meg az ő személyiségén múlik, nem a fickón). Aki hűtlen, az a világ legtökéletesebb, legideálisabb párja mellett is hűtlen lesz, aki meg nem az, az előbb növeszt gerincet és szakít, ha valami gondja van, akármennyire is nem tökéletes a párja. Eleve egy 3 hónapos kapcsolatban idő sincs megunni a másikat, szóval sikerült egy ritka nagy patkány pasival összeállnia szíved szerelmének, akinek esze ágában sem volt még csak megpróbálni sem hűségesnek lenni. Van ez így, nem a barátnődön múlt a dolog (nyilván az ő párválasztásán igen, de ha már ezt az emberi hulladékot választotta, akkor csinálhatott volna akármit, így is-úgy is meg lett volna csalva).
2023. nov. 12. 17:22
 7/21 anonim ***** válasza:
69%
Mert nem szeretik.
2023. nov. 12. 17:23
 8/21 anonim ***** válasza:
55%

Az hogy te tökéletesnek látod, egyáltalán nem biztos hogy kapcsolatban is olyan jó.

Egy külső szemlélő mindent máshogy lát.

2023. nov. 12. 18:15
 9/21 anonim ***** válasza:
65%
A külső is, és a belső is egyébként szubjektív. Látnom kéne élőben + ismerni, hogy megerősítselek téged, mert nem biztos, hogy olyan 10/10 es. Érted.
2023. nov. 12. 19:08
 10/21 anonim ***** válasza:
66%
Mert sok a patkány férfi.
2023. nov. 12. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!