Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van olyan nő, akiért egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan nő, akiért egy tökéletes kapcsolatot kockáztatnál?

Figyelt kérdés

Kis településen élek, és egyik szomszédom folyamatosan próbálkozik. Ismeri mindenki,tudom hogy csak nálam. Ez már másnak is feltűnt, igen kellemetlen.

Viszont nem él egyedül. És a párja egy nagyon-nagyon szép nő. Nálam meg fényévekkel szebb. Okos, kedves, legalábbis amennyire ismerem.

Nem akarok nem is fogok belemenni, de elárulni sem fogom, nem szeretnék problémát magamnak.

Viszont nem értem, hogy miért tenne egy idilli kapcsolatot kockára azért, hogy megdöntsön. Főleg itt nálunk hamar szájára veszik az emberek egymást.

2021. márc. 23. 22:50
1 2
 1/20 Savlekotő ***** válasza:
100%
Tökéletes kapcsolatot,ott fel se merül hogy mással kekeckedjünk.. Valami nem lehet kerek a kapcsolatban,főleg ha monogám kapcsolat..
2021. márc. 23. 23:13
 2/20 A kérdező kommentje:

1. Monogám, biztos. De akkor nem tökéletes, tegyük fel, mert olyan nincs, csak nagyon jó. Szóval ha van élettársad, aki szeret és becsül és szép, csinos, akkor miért?

Nem magam miatt kérdezem, én inkább elkeseredek, mert tényleg szép a nő.

2021. márc. 23. 23:17
 3/20 anonim ***** válasza:
47%
Monogám és biztos kapcsolat? Úgy, hogy az egyik fél épp gykra ír ki trágya kérdéseket, amikben máson gondolkodik már? Ez nem monogám. És nem is biztos kapcsolat.
2021. márc. 23. 23:27
 4/20 A kérdező kommentje:
3. Én nem az egyik fél vagyok. Olvasd el.
2021. márc. 23. 23:37
 5/20 anonim ***** válasza:
75%

Semmikép sem!

De még a pocsék kapcsolatom az idióta barátnőmmel esetben se csaltam meg.

34/f

2021. márc. 24. 00:50
 6/20 A kérdező kommentje:
5. Értem, gerinces vagy. Nem értem ezt az embert. Csomószor elmondtam már neki, hogy eszemben sincs. Ilyenkor kis ideig visszavesz
2021. márc. 24. 00:55
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

A nővérem egy tip-top csaj volt mindig is 2 gyerek után is. Szex volt, háztartást vezetett stb.

A férje (aki szerintem soha nem volt hozzá való, mert fele olyan talpraesett, de még ól kinéző sem volt) pedig megcsalta egy nagydarab, igénytelen asszonysággal. :O

A tettére soha nem adott magyarázatot, de vannak emberek akiknél bekkattan valami és akkor keresik a lehetőséget alkalmat.

2021. márc. 24. 01:10
 8/20 A kérdező kommentje:
7. És miért maradt vele a testvéred?
2021. márc. 24. 01:20
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Vannak igen olyanok akiknek elborul az agya olyan szinten van hatással rájuk egy masik hogy a tokeletes kapcsolat sem tudja azt felülirni. Ilyen rotka sanszokat az rletben hogy ezer fokon égsz azt nem mindenki tud kihagyni mert nagyon ritka az életben.
2021. márc. 24. 06:15
 10/20 anonim ***** válasza:
*ritka sanszokat az életben
2021. márc. 24. 06:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!