Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van olyan nő, akiért egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan nő, akiért egy tökéletes kapcsolatot kockáztatnál?

Figyelt kérdés

Kis településen élek, és egyik szomszédom folyamatosan próbálkozik. Ismeri mindenki,tudom hogy csak nálam. Ez már másnak is feltűnt, igen kellemetlen.

Viszont nem él egyedül. És a párja egy nagyon-nagyon szép nő. Nálam meg fényévekkel szebb. Okos, kedves, legalábbis amennyire ismerem.

Nem akarok nem is fogok belemenni, de elárulni sem fogom, nem szeretnék problémát magamnak.

Viszont nem értem, hogy miért tenne egy idilli kapcsolatot kockára azért, hogy megdöntsön. Főleg itt nálunk hamar szájára veszik az emberek egymást.

2021. márc. 23. 22:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Akkor, valami mégsem tökéletes, ha nálad próbálkozik.

Vagy csak egy meg nem állapodott vadász, aki mindig hódítani akar.

2021. márc. 24. 12:32
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
#8 Nem maradt vele a testvérem.
2021. márc. 24. 12:39
 13/20 A kérdező kommentje:

9. És az ilyen ritka sanszok érzelem nélkül vajon mit érnek?

Látom, hogy a barátnőjét szereti, mindig udvarol neki...

12. Értem, köszi

2021. márc. 24. 12:52
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

A tökéletes kapcsolat nem attól tökéletes, hogy a felek közízlés szerint mennyire tökéletesek, hanem ízléstől, vonzalomtól, személyiségtől. Csak attól nem lesz bárkinek a kapcsolata tökéletes, mert a másik egy gazdag szuperokos modell... ha személyiségre nem passzolnak, már nem lesz tökéletes. És nincs nagyon rálátásod, hogy VALÓJÁBAN milyen is a kapcsolatuk.

Te valószínűleg jobban bejössz neki vagy személyiségre szimpatikusabb vagy. Vagy ami még opció - nem bír a vérével, és elhatározta, hogy téged megdug, és nem fogad el nem-et válasznak, ilyen is van.

2021. márc. 24. 14:27
 15/20 A kérdező kommentje:
14 . És akkor miért nem szakít? Tőlem függetlenül? Mert nekem így sem úgy sem kéne. De ha ennyire kifelé kacsingat. Nem értem, hogy mer így kockáztatni
2021. márc. 24. 14:38
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
15: mert egy szenny alak / mert így neki kényelmes (megosztoznak a költségeken, van ki mossa a koszos ingét stb.).
2021. márc. 24. 14:41
 17/20 anonim ***** válasza:
56%
Gal Gadotért, ha lenne nála bármi reális esélyem, bárkit beáldoznék gondolkodás nélkül. Külsőre és belsőre is 10/10-es nő, nem is evilági a szépsége és mellé nagyon jó ember is azok alapján amit látni róla. De Scarlett Johansson is megérne egy misét. Ők ketten akikért azt mondom bármilyen párkapcsolatom lenne gondolkodás nélkül kukáznám.
2021. ápr. 2. 01:06
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mit eszik mindenki ezen a Gal Gadoton. Nem csúnya, de nem akkora szépség.
2021. ápr. 2. 23:50
 19/20 anonim ***** válasza:
#18 Feltételezem lány vagy. :)
2021. ápr. 3. 00:00
 20/20 anonim ***** válasza:

Nem, férfi vagyok. Mondom, hogy nem rossz nő ez a Gal Gadot. De valamiért mégse fog meg annyira. Előfordul, hogy tényleg van egy objektíve is csinos, jó nő, de valahol mégse érzem azt a pluszt.

De nekem is van, akiért mindent felrúgnék, ha ez a kérdés. A fiatalabb Sandra Bullock, Evangeline Lilly. Na, értük bármit.

Nem a szőkék és világos hajúak az eseteim, de Gwyneth Paltrow is nagyon tetszik.

2021. ápr. 3. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!