Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen tökéletes nőket miért csalnak meg?
Figyelt kérdés
Van egy 26 éves lány barátnőm, ez a nő tényleg szerintem a tökéletesség. Összetenném a kezemet, odaadnám mindkét karomat, vesémet érte, hihetetlen szép arc, dús szőkésbarna haj, nagyon szép csinos igényes magára, sokat sportol, szép vékony test formás nagy mellek. Akitől eddig megkérdeztem mind azt mondta 10/10es a csaj. De ez csak a külső a belsőről ne is beszéljünk, hihetetlen figyelmes, nagyon intelligens, nagyon kedves. Azt kell mondjam hogy maga a tökély, három hónapja összejött egy férfival és tegnap hívott engem zokogva, hogy kiderült hogy a férfi mellette agyon csalta... Ő buktatta le2023. nov. 12. 16:54
11/21 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy valaki mindenki más szerint 10/10. Még Angelina Joliet is lerondàzzàk. :D
12/21 anonim válasza:
Utolsó, angelina jolie tényleg ronda. Szét van botoxolva, nagy kacsaszája van (ami szintén fel van töltve) stb. Ezek után nemhogy nem szép, de még mű is. Sose értettem a felhajtást körülötte. Gal Gadot nekem jobban bejön.
13/21 anonim válasza:
Na, gondoltam jön egy ilyen válasz. Írhattam volna őt is vagy Kim Kardashiant..amúgy meg Jolie főleg fiatalabb korban simán veri mindkettőt.
14/21 anonim válasza:
Ízlésről fölösleges vitatkozni amúgy, ez igaz. Bár azt hozzá kell tegyem, hogy nem, Angelina Jolie fiatalon sem volt szép.
15/21 anonim válasza:
Ja igen, kim kardashian sem egy szépség, ráadásul ugyanolyan mű nő, mint angelina jolie. Szép úgy legyen egy nő, hogy nincs agyonplasztikázva!
16/21 anonim válasza:
vagy akkor barbara morí, ha őt hasonlítjuk össze jolieval, akkor egyértelmű, hogy melyik a természetes szépség.
18/21 anonim válasza:
Én kb 10/3 vagyok,egy pasi mégis rámmozdult,akinek a barátnője kb olyan,mint akit leírtál.
Én sem értettem miért,aztán megmondta nyíltan,azért mert megunta.
Ez tényleg olyan,ha a kedvenc ételedet ennéd napokig,utána vágynál az újdonságra.
Sajnos manapság hiába 10/10 valaki,lehet akármilyen értékes is,mindig lesz olyan,akinek nem lesz teljesen megfelelő.
De lehet szimplán kapcsolatban nem olyan jó a lány,talán pont ez a baj,mindent megadott a pasinak,ő meg visszaélt vele.
19/21 anonim válasza:
Mert lehet hogy a szexben gyenge és nem ad meg dolgokat.
20/21 anonim válasza:
#19 akkor sem megcsalni kell, hanem kommunikálni, ha nem működik, akkor meg szakítani☺️Tudod mint felnőtt értelmes emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!