Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért vonzóak a hűtlen férfiak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vonzóak a hűtlen férfiak?

Figyelt kérdés
Több ilyen nőt ismerek akiknek évek óta azért nem jön össze komoly párkapcsolat, mert pár hónap után a férfi félrelép, átveri, megcsalja, csajozik mellette stb. tudom jól hogy rengeteg olyan férfi van, aki hűséges lenne, tisztességes de az iránt valamiért nem vonzódnak a nők
2023. nov. 11. 15:04
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
42%
17. Hát ez az, mindenki leléphet, csak hát akkor mi lesz vele egyedül? Szerinted a nők h*lyék? egy csomó nő tudja hogy csalják, mégsem mer a sarkára állni! Sőt, tudja hogy csalják, erre még jobban pörög otthon, még jobban kiszolgálja a kis királyfit. Annyira balf*sz már a társadalom, hogy tök mindegy hogy ki mit csinál. Részemről legalább is igen. Én azért nem léptem félre életemben, mert nem volt kivel. Ha jött volna egy vagány, belevaló nő, nem gondolkoztam volna egy pillanatig sem. Viszont így elmondhatom, hogy én vagyok a hűség minta szobra, 20 év óta hűséges vagyok úgy, hogy 2 havonta van szex, mert őnagyságának derogál a szex. Az okokat ne kérdezd, egyszerűen megveti a testiséget, belebolondult valami női szektába. Valami olyasmi hogy a női test egy szentély, a férfi meg csak meggyalázza. No comment. Én pl. boldogan lépnék félre, sőt, extrém boldogan! Váljak el? Mégis minek? Csak egy olyan okot mondj, ami rám nézve pozitív lenne!
2023. nov. 11. 17:50
 22/28 anonim ***** válasza:

21

Nálunk sincs szex (nő vagyok), egy csomó férfi sem vágyik a társára hosszú kapcsolatban.

Amúgy meg ennyi időnyi erotika-absztinencia mellett, már fura is lenne, de eleinte borzalmas felfedezés volt ez.

2023. nov. 11. 17:54
 23/28 anonim ***** válasza:

23

Nem hiszem, hogy szándékosan nem akar szexelni a másik fél, egyszerűen már nem vágyik ránk. Ha jönne a megfelelő nő, szerintem a férjem is lángolna.

A társadalmi közmegyezés viszont tiltja az ilyesféle kilengéseket, okkal, hiszen az addig jól kontrollálható és működtethető családi egység nagy valószínűséggel felbomlana.

2023. nov. 11. 18:23
 24/28 anonim ***** válasza:

24. Ezzel egyetértek. Akkor melyik a megalázó? Amikor ott vagy egy férfi/nő mellet és nem vonzódik hozzád(akármi miatt is), vagy az ha megcsalnak? Vagy te csalod meg...

Addig jó amíg az ember 16 éves, utána már élete végéig a szex miatt szenved. Meg amiatt pedálozik, meg amiatt reménykedik.

2023. nov. 11. 18:58
 25/28 anonim ***** válasza:
57%

A minimum egy kapcsolatban, hogy sok más dolog mellett hűséges vagy, ugyanis a hűség az egyik legfontosabb alap pillére egy párkapcsolatnak! A szex nem egy kötelesség, így olyan sem igazán létezik, hogy "megtagadják". Arról nem beszélve, hogy az esetek többségében oka van annak, hogy a másik miért nem akar szexelni. Pl ahol úgy tekint az egyik fél a szexre, hogy ezt a másiknak kötelessége megtenni, ha akarja ha nem és a minimum, amit meg kéne adnia, na ott nem csodálom ha nincs kedve hozzá...

A szexet mindkét félnek élveznie kell!

Természetesen a szexualitás is nagyon fontos egy kapcsolatban, enélkül nem szokott működni a dolog, éppen ezért ha ez nem stimmel, akkor érdemes lenne leülni és megbeszélni mi a probléma. Ha nem sikerül közös nevezőre jutni, akkor vélhetően mindkét félnek jobb lesz, ha mást keresnek, akivel megegyeznek ezek az igények, de a megcsalás soha nem megoldás és semmiféle felmentő körülmény nincs rá és pont az az igazi gerinctelen féreg, aki a másik háta mögött gyáva módon félrekefél, mert ahhoz már nem elég bátor, hogy ténylegesen lépjen, ha valami nem megfelelő a kapcsolatában. Inkább átveri és hazudik a másiknak.

2023. nov. 11. 19:46
 26/28 anonim ***** válasza:

25

Igen :D tényleg jó naivnak és tudatlannak lenni ezen a téren is, lehet álmodozni és szerelmesnek lenni, hogy majd jön egy ember aki felfedez és örökké szeret mindenhogyan.

Nem tudom, a megcsalás nem megoldás szerintem. Többnyire csak rombol, ritkán maradnak együtt a szeretők.

2023. nov. 11. 19:47
 27/28 anonim ***** válasza:
39%
26. Viszont legalább akad valami jó is az ember életében. Ha csak kis ideig is. A házasság egy kötelesség halmaz, leginkább csak rombol. Hát ja, az egyik félnek derogál a szex. Ó igen, elválsz, ott vagy mondjuk 47 éves férfi két gyerek után fizeted a gyerektartást, úszik a lakás, úszik minden, a feléből vagy veszel egy 30nm2-es garzont a 18. kerületben, vagy albérlet. Ezek után olyan vonzó leszel a nők szemében párkapcsolatilag, hogy nem győzöl jobbnál jobb nőkkel randizni sorozatban! Nagyjából a legutolsó kategória vagy aki szóba jöhet, majd 47 évesen fogj hozzá előről kezdeni mindent, vagyis nem hogy előről, óriási hátrányból. Már boccs, de ennél az is jobb ha egy sz*r házasságban vagy, legalább a gyerekekből nem lesz olyan roncs mint azokból akiket a fb nevel mert se apja, se anyja. Aztán ha szerencséje van az embernek talál ugyancsak házas nőt, akivel ideig-óráig szexelhet egy kicsit. A feleség? Ő felesleges nehezék az életben, de hát semmi sem lehet tökéletes. Mindenkinek van keresztje. Értem én ha valaki gerinctelenséget emleget, de van az a helyzet, amikor magasról tesz az ember az ilyenekre, sőt gyakorlatilag még örömmel gondol a szex közben a feleségére, hogy megérdemled te pokolfajzat aki azért létezik ezen a világon hogy más emberek életét megkeserítse. Azt hiszem még így is ő vezeti a mérkőzést toronymagasan. Nálam ő váltotta ki ezt a féktelen gyűlöletet, ő táplálja minden mozdulatával. A fene tudja, lehet hogy élvezi. Nincs olyan ember aki a környezetében nem kívánná a pokol kénköves bugyraiba.
2023. nov. 11. 21:12
 28/28 anonim ***** válasza:
Hűtlen nőként csak a hűséges pasikat szeretem.
2023. nov. 12. 07:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!