Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzóak a hűtlen férfiak?
21
Nálunk sincs szex (nő vagyok), egy csomó férfi sem vágyik a társára hosszú kapcsolatban.
Amúgy meg ennyi időnyi erotika-absztinencia mellett, már fura is lenne, de eleinte borzalmas felfedezés volt ez.
23
Nem hiszem, hogy szándékosan nem akar szexelni a másik fél, egyszerűen már nem vágyik ránk. Ha jönne a megfelelő nő, szerintem a férjem is lángolna.
A társadalmi közmegyezés viszont tiltja az ilyesféle kilengéseket, okkal, hiszen az addig jól kontrollálható és működtethető családi egység nagy valószínűséggel felbomlana.
24. Ezzel egyetértek. Akkor melyik a megalázó? Amikor ott vagy egy férfi/nő mellet és nem vonzódik hozzád(akármi miatt is), vagy az ha megcsalnak? Vagy te csalod meg...
Addig jó amíg az ember 16 éves, utána már élete végéig a szex miatt szenved. Meg amiatt pedálozik, meg amiatt reménykedik.
A minimum egy kapcsolatban, hogy sok más dolog mellett hűséges vagy, ugyanis a hűség az egyik legfontosabb alap pillére egy párkapcsolatnak! A szex nem egy kötelesség, így olyan sem igazán létezik, hogy "megtagadják". Arról nem beszélve, hogy az esetek többségében oka van annak, hogy a másik miért nem akar szexelni. Pl ahol úgy tekint az egyik fél a szexre, hogy ezt a másiknak kötelessége megtenni, ha akarja ha nem és a minimum, amit meg kéne adnia, na ott nem csodálom ha nincs kedve hozzá...
A szexet mindkét félnek élveznie kell!
Természetesen a szexualitás is nagyon fontos egy kapcsolatban, enélkül nem szokott működni a dolog, éppen ezért ha ez nem stimmel, akkor érdemes lenne leülni és megbeszélni mi a probléma. Ha nem sikerül közös nevezőre jutni, akkor vélhetően mindkét félnek jobb lesz, ha mást keresnek, akivel megegyeznek ezek az igények, de a megcsalás soha nem megoldás és semmiféle felmentő körülmény nincs rá és pont az az igazi gerinctelen féreg, aki a másik háta mögött gyáva módon félrekefél, mert ahhoz már nem elég bátor, hogy ténylegesen lépjen, ha valami nem megfelelő a kapcsolatában. Inkább átveri és hazudik a másiknak.
25
Igen :D tényleg jó naivnak és tudatlannak lenni ezen a téren is, lehet álmodozni és szerelmesnek lenni, hogy majd jön egy ember aki felfedez és örökké szeret mindenhogyan.
Nem tudom, a megcsalás nem megoldás szerintem. Többnyire csak rombol, ritkán maradnak együtt a szeretők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!