Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzóak a hűtlen férfiak?
1. Valótlan az állításod
2. Akiknek esetleg vonzóak, azok nem értékelik magukat, komoly problémákkal küzdenek.
"tudom jól hogy rengeteg olyan férfi van, aki hűséges lenne, tisztességes de az iránt valamiért nem vonzódnak a nők"
Aztán ugyan honnan tudod? Én is hittem már azt egy évek óta ismert férfira, hogy ő aztán soha nem lenne képes félrelépni és megcsalni a barátnőjét, mert annyira kedves, jófej stb, aztán mégis megtette.
Nem a hűség és a tisztesség miatt, mint tulajdonság miatt nem vonzódnak a nők ezekhez a férfiakhoz, hanem mert jó eséllyel a külsejük taszító számukra. Bármennyire hihetetlen egy kapcsolat működéséhez elengedhetetlen, hogy vonzódjanak egymáshoz a felek. Lehet az a férfi állítólag akármilyen hűséges és tisztességes, ha nem tartom vonzónak, nem fogok összejönni vele. Mint ahogy olyannal sem jövök össze, akiről pl köztudott, hogy eddig minden nőjét megcsalta. Volt lehetőségem ilyen pasira, kihagytam.
Ha egy férfinak van lehetősége félrebszni, akkor szinte garantált hogy félrebszik. Max akkor nem, ha nem jön be neki a nő, akinél lenne esélye.
Ez igaz szinte mindenkire, intelligensekre és butákra, gazdagokra és szegényekre, kedvesekre és bunkókra, vonzókra és rondákra.
Ebből induljunk ki...
A nők ugye nyilván a vonzó, összeszedett férfiakhoz vonzódnak, az ilyenek viszont kellenek a többi nőnek is, azaz sok lehetőségük lesz félrebszni, azaz hamar félre is bsznak.
Ha meg egy nő egy ronda, senkinek sem kellő férfival jön össze, akkor az kevesebb eséllyel fog felszedni nőket, szóval hűséges marad, de nem a saját erényei miatt, hanem azért mert nincs lehetősége hűtlennek lenni. Amikor meg mégis adódik alkalma az ilyeneknek a hűtlenségre, akkor azt az életük árán is megragadják - nincsenek hozzászokva a női figyelemhez, szóval jóformán istennek érzik magukat ha egy random nő hajlandó lefeküdni velük. Ugye ha mit tudom én... 35 évig sikertelen voltál a nőknél, és max 1-2 kapcsolatod volt, amiből az egyik a nejed, akkor a megcsalás puszta lehetőségétől is a gatyádba élvezel.
Szóval ez nem annak a kérdése hogy a buta nők olyan buták hogy csak a csalfa férfiakkal hajlandóak összejönni, hanem egészen egyszerűen nincs annyi hűséges férfi, hogy a nők nagy részének jusson ilyen😅
A többség csalfával fog összejönni, mert ilyen a kínálat.
3-mas
Ilyen nagy általánosítást az incelek szoktak tolni. Ennyi hülyeséget xd
Nem leszek népszerű, de: mert van tökük, a hűséges-tisztességes meg többnyire töketlen mulya is. Nem mind, van egy-két kivétel, de abba belefutni kb. lottó 5-ös valószínűségű...
Szóval marad az, aki jól néz ki, és tud is bánni egy nővel - csak bizony az más nővel is tud és akarni fog. De vele legalább nekem is jó... Azzal meg, aki sosem csalna meg, nekem sem lesz jó: gyenge szex, baráti/lakótársi viszony, hát nem erre vágyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!