Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A vonzó férfiak és nők boldoga...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vonzó férfiak és nők boldogabb párkapcsolatban vannak, mint a csúnyák, nem vonzóak?

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy helyes férfi sajnos sosem volt igazán vonzó barátnőm még vékony sem volt mindig sucik voltak, mindig vágynék egy szép csinos vonzó nőre mert szerintem a csúnyák, nem vonzóak ugyanúgy vágynának csinos nőrel csak nem jut nekik, mert ha nem így lenne akkor a vonzó csinos nők is összejönnének csúnya férfival, de nem így van. Csak az örök vágyakozás lesz egy csinos vonzó barátnő iránt. Ezzel szemben a vonzó férfiak vonzó nők teljesen boldogok tudnak lenni a párkapcsolatban mert megtalálják szexuálisan vonzó társukat amikre vágynak, sokkal nagyobb eséllyel
2023. okt. 31. 20:43
 1/5 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem valahogy a tondáknák gyakoribb a holtomiglan.

Pl a fogatlan takaritok évtizedek ota párja van (vagy fèrje)nekem meg most sincs senkim ha van akkor az meg csal meg ilyenek.

Bezzeg az 50 es kollegàk is elhizva is evtizedes kapcsikban.

A szép nőknek meg sose jut évtizedes kapcsi helyes pasikkal.

2023. okt. 31. 20:47
 2/5 anonim ***** válasza:
*a rondáknál
2023. okt. 31. 20:47
 3/5 anonim ***** válasza:
43%
kinek mi a vonzó.
2023. okt. 31. 20:49
 4/5 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem ez nem igazán lehet kérdés. A jó szex az egyik alapja a kiegyensúlyozott kapcsolatnak és életnek (kivéve aszexuálisok és nagyon alacsony libidójúak esetében). Ahhoz pedig elengedhetetlen a vonzalom. Nyilván egy ronda emberhez senki nem fog vonzódni, és nem, ő sem fog egy másik rondához csak azért, mert józan ésszel belátja, hogy az az ő szintje.
2023. okt. 31. 20:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem igen
2023. okt. 31. 20:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!