Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért vonzóak a hűtlen férfiak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vonzóak a hűtlen férfiak?

Figyelt kérdés
Több ilyen nőt ismerek akiknek évek óta azért nem jön össze komoly párkapcsolat, mert pár hónap után a férfi félrelép, átveri, megcsalja, csajozik mellette stb. tudom jól hogy rengeteg olyan férfi van, aki hűséges lenne, tisztességes de az iránt valamiért nem vonzódnak a nők
2023. nov. 11. 15:04
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
17%

10. A tények nem téged igazolnak. Tudod olyan ez hogy mész a járdán és találsz egy tízezrest. Te nem hajolsz le érte, mások meg igen. Otthon belenézhetsz a tükörben és veregetheted a vállad, te lettél az erkölcsösség bajnoka, addig meg mások örömmel költik el a pénzt.

Van aki benne marad egy f*s kapcsolatba, éle a sz*r szexuális életét, vagy a szexmenteset, addig mások meg kiélik magukat mással.

Nézz fel az esti égboltra. Itt keringünk a végtelen üres térben, szerinted egy parányi porszem méretű bolygón az időtlenségben nem mindegy hogy ki mit csinál? Ezek a nagy lovagias mítoszok az ég világon semmit sem érnek.

2023. nov. 11. 16:23
 12/28 anonim ***** válasza:
70%

A "Ma milyen tárgyhoz hasonlítanak minket nőket" legújabb részében:

Tízezres 🥰

Ennyi erővel akár meg is ölhetsz valakit #11, nem tök mindegy?

2023. nov. 11. 16:29
 13/28 anonim ***** válasza:
65%

11

Attól senki nem lesz lovagias, hogy nem csalja a másikat. Az lenne az ALAP. És nem csak fos kapcsolatok vannak, ha szerinted igen, akkor nem vagy elég érett egy kapcsolatra.

12

Igen, az meg a másik, hogy a hasonlata elég rosszara sikerült, bár szerintem a megcsalást hasonlította a tízezres felvételéhez. Viszont a kettő között van némi eltérés, pl. a tízesres felvétele elég nagy eséllyel nem károsít senkit, vagy ha mégis, nem olyan nagy dolog. Egy megcsalás viszont hosszú időre tud károsítani valakit, amit kb. direkt csinál az ember. Ha nem működik a kapcsolat, szálj ki belőle, és utána dugdoss öszevissza.

2023. nov. 11. 16:36
 14/28 anonim ***** válasza:
64%
Tízezrest zsebretenni. Akkor is elteszed, ha látod, hogy az előtted lépegető személy ejtette le? Akkos is elteszed, ha nagyobb összeg? Akkor is elteszed, ha azonosítható pénztárcában van? Komplexebb a kérdés.
2023. nov. 11. 16:46
 15/28 anonim ***** válasza:
Amúgy a "bűn" vagy amit a társadalom (közösség) annak tekint egyidős az emberiséggel és lehet szépeket írni a megfelelő viselkedésről, de mindig lesz aki elköveti.
2023. nov. 11. 16:50
 16/28 anonim ***** válasza:
0%
15. Hogy mi a bűn, mi a rossz, mi a jó, az egyén címkézi meg jó esetben. Van egy rakás társadalmi szokás, amit bűnnek deklarálnak, aztán lehet hogy nem is az. Én tartom magam ahhoz, hogy senki sem a másik tulajdona, még az sem aki férj vagy feleség. A félrelépés sem ok nélkül történik. Az hogy előtte el kell válni, az meg nem előírás. Max. azoknál akik úgy gondolják. Valahogy nem látom a tiltakozást a végtelen konzumidiotizmus ellen, a végtelen sok hülyeség ellen ami konkrétan egészségkárosító, az agyhalál divatirányzatok ellen stb. Bizonyára az a világunk legkomolyabb bűne, hogy valaki szexel egy másik emberrel, ami nem erőszak útján jött létre! Ha a feleségem jelenleg mással szexel, az az ő dolga, tegye, egészségére! Én fel nem hánynám a szemére! Ha pl. én nem dugom őt, nem adok neki biztonságot, nem segítek neki, menjen. Ha ezek mellett is megtenné akkor sem esnék kétségbe, mivel nem a tulajdonom. Aki lojális hozzám, ahhoz én is az vagyok. Viszont itt van a kutya elásva. Sok sok félrelépés pont azért történik, mert mondjuk nincs szex, azaz eleve az egyik felet nem érdekli hogy a párja szeretné, de ő ez alól kibújik. Ilyen esetben bőven belefér hogy mással oldja meg a kérdést.
2023. nov. 11. 17:18
 17/28 anonim ***** válasza:
84%
Ki beszélt itt arról, hogy a másik a tulajdonom?? De egy monogám párkapcsolatnak alapja a hűség, aki erre képtelen az menjen isten hírével, de leginkább ne hülyítse a másikat, hanem adja meg számára a lehetőséget arra, hogy olyan ember mellett legyen, aki legalább minimálisan tiszteli, szereti és megbecsüli őt. Az ugyanis, aki gerinctelen féreg módjára a másik háta mögött dugogat félre az se nem tiszteli, se nem szereti, se nem becsüli a másikat. Akkor meg minek kapcsolat?? Ha gond van, le kell ülni megbeszélni, értelmes embereknél ez így megy. Na már most, ha egy kapcsolatban a kommunikáció sem működik, akkor tényleg megette a fene az egészet.
2023. nov. 11. 17:25
 18/28 anonim ***** válasza:
0%

#5 Felőlem higgy amit akarsz, viszont az általánosítás alapból nem az ördögtől való; fontos eszköz a társadalomtudományokban, szociológiában, politikában, és minden olyan tudományágban ami az emberekkel foglalkozik. Probléma akkor van amikor valaki hibásan általánosít, téves következtetéseket von le, vagy éppen félremagyaráz valamit.

Amit én írtam, azt alátámasztják pl a válási statisztikák...

Persze vizsgálhatnánk személyeket is, és akkor nyilvánvaló lenne hogy nem MINDEN férfi hűtlen, viszont a kérdés nem individuális személyekről szólt, hanem "a nőkről", ehhez mérten pedig az én válaszom is "a férfiakról" szólt, nem pedig mondjuk Béla bácsiról aki 60 éve hűséges, annak ellenére hogy csak úgy pisálnak utána a nők.

2023. nov. 11. 17:41
 19/28 anonim ***** válasza:
3-aska, vagy csak te vagy az az alsókategóriás maca, akit elkerülnek a normális férfiak 😂
2023. nov. 11. 17:42
 20/28 anonim ***** válasza:

18

Muti a statisztikákat

2023. nov. 11. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!