Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Barátom fent van a tinderen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom fent van a tinderen hitelesített profillal, ez már megcsalás kategória?

Figyelt kérdés

Barátnőm szólt róla, aki ugyanúgy fent van, csak ő szingli. Le is screenshotolta nekem, hogy nehogy úgy tűnjön, hogy a szart akarja kavarni.

Először szóhoz se jutottam, utána arra gondoltam, hogy lehet elfelejtette annakidején törölni vagy inaktiválni a profilját mikor összejöttünk.

Most vagyunk együtt 2 hónapja, bár mi nem a Tinderen ismerkedtünk meg.

Most nem tudom, hogy hozzam fel, meg meg is ijedtem, hogy erre milyen magyarázat adható-e

Meg ideges is vagyok hogy hülyének néz ezek szerint a kapcsolatunk alatt.

Ez normális, vagy milyen elfogadható válasz van erre ha van egyáltalán?

2023. okt. 30. 15:17
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
20%

letöröltem az appot mikor lett kapcsolatom

1 éve rá vége lett és visszamentem - volt vagy 40 üzenetem :D

a nagy része már törölt profilról :D

asszem a legrégebbi 11 hónapos volt

szóval nem feltétlen használja a tindert

2023. okt. 30. 19:19
 22/26 anonim ***** válasza:
83%
#21 A kérdező azóta leírta, milyen választ kapott erre a párjától, ennek fényében én nem hiszem hogy nála is ez lenne a helyzet
2023. okt. 30. 19:31
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

De legalább hazudni se tud. :D Elfelejtette, belépett, aztán rádfogta.

Mas rávagta volna hogy ja 2 éve regisztrált, de nem jött be, azóta el is felejtette :D

Kicsit se gyanús. Az lehetett volna még igaz is hogy elfelejtette, de akkor nem lép be

2023. okt. 30. 19:48
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha belepett nem felejtette el, kamuzik...
2023. okt. 30. 22:41
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz, hogy leellenőrizze, hogy “fent vagy-e Tinderen” minek hitelesített profil? Illetve saját név és képek? Ha valakit le akarok csekkolni, akkor csak gyorsan felmegyek, végig pörgetem a környéket, aztán törlöm magam, nem vesződök azzal, hogy hitelesítsem magam.
2023. okt. 31. 00:13
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Technikailag nem biztos, hogy megcsalás, de én nem lennék tovább együtt olyannal, aki aktívan hirdeti mások felé, hogy bizony ő nem foglalt.

Az persze lehetséges, hogy csak elfelejte törölni a profilját. Nem értek a Tinderhez, de nem jelzi ki, hogy mikor volt utoljára aktív? Csak mert az sokat elárulna.

2023. nov. 2. 09:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!