Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom fent van a tinderen hitelesített profillal, ez már megcsalás kategória?
Barátnőm szólt róla, aki ugyanúgy fent van, csak ő szingli. Le is screenshotolta nekem, hogy nehogy úgy tűnjön, hogy a szart akarja kavarni.
Először szóhoz se jutottam, utána arra gondoltam, hogy lehet elfelejtette annakidején törölni vagy inaktiválni a profilját mikor összejöttünk.
Most vagyunk együtt 2 hónapja, bár mi nem a Tinderen ismerkedtünk meg.
Most nem tudom, hogy hozzam fel, meg meg is ijedtem, hogy erre milyen magyarázat adható-e
Meg ideges is vagyok hogy hülyének néz ezek szerint a kapcsolatunk alatt.
Ez normális, vagy milyen elfogadható válasz van erre ha van egyáltalán?
letöröltem az appot mikor lett kapcsolatom
1 éve rá vége lett és visszamentem - volt vagy 40 üzenetem :D
a nagy része már törölt profilról :D
asszem a legrégebbi 11 hónapos volt
szóval nem feltétlen használja a tindert
De legalább hazudni se tud. :D Elfelejtette, belépett, aztán rádfogta.
Mas rávagta volna hogy ja 2 éve regisztrált, de nem jött be, azóta el is felejtette :D
Kicsit se gyanús. Az lehetett volna még igaz is hogy elfelejtette, de akkor nem lép be
Technikailag nem biztos, hogy megcsalás, de én nem lennék tovább együtt olyannal, aki aktívan hirdeti mások felé, hogy bizony ő nem foglalt.
Az persze lehetséges, hogy csak elfelejte törölni a profilját. Nem értek a Tinderhez, de nem jelzi ki, hogy mikor volt utoljára aktív? Csak mert az sokat elárulna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!