Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordulhat szerintetek, hogy egy teljesen jól működő, dinamikus kapcsolatban is megcsalja az egyik fél a másikat? Ha igen, ennek szerintetek mi az oka?
Igen, szerintem előfordulhat.
Ha megvan az adott körülmény, akkor mindenképp.
Képzelj el mondjuk egy olyan szituációt, ahol mondjuk egy magas libidójú férfi elmegy egy céges útra, esetleg csapatépítőre, ahol kettesben marad egy számára 10/10-es nővel, aki fizikailag rámászik, úgy, hogy mondjuk a férfi fogyasztott alkoholt.
Nem azt mondom, hogy az rendben van, de csak képzeld el.Hány férfi lenne az, aki akkor visszautasítja azt a nőt?Pláne, ha mondjuk sosem derülne ki?
Fordított nemekkel is el lehet képzelni ezt a példát, de szerintem a nők nagyobb arányban utasítanák vissza.De még úgy is lenne, aki legalább egy csókba belemenne.
Igen, vannak ilyen kattosok. Szerintem ok nem is igazan erzik a sulyat, hogy mit tesznek.
Pl. Sok ember meg van gyozodve arrol, hogy ha a sajat nemevel szorakozik, az nem is megcsalas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!