Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom fent van a tinderen hitelesített profillal, ez már megcsalás kategória?
Barátnőm szólt róla, aki ugyanúgy fent van, csak ő szingli. Le is screenshotolta nekem, hogy nehogy úgy tűnjön, hogy a szart akarja kavarni.
Először szóhoz se jutottam, utána arra gondoltam, hogy lehet elfelejtette annakidején törölni vagy inaktiválni a profilját mikor összejöttünk.
Most vagyunk együtt 2 hónapja, bár mi nem a Tinderen ismerkedtünk meg.
Most nem tudom, hogy hozzam fel, meg meg is ijedtem, hogy erre milyen magyarázat adható-e
Meg ideges is vagyok hogy hülyének néz ezek szerint a kapcsolatunk alatt.
Ez normális, vagy milyen elfogadható válasz van erre ha van egyáltalán?
Írtam neki messengeren, mert már nem bírtam tovább várni.
Azt mondta, hogy elfelejtette, hogy fent van, de azért lépett fel legutóbb is, hogy ő megnézze, hogy én fent vagyok-e rajta mert kételkedett bennem.
#11:
Ugye nem hiszel neki? Vicc kategória amit összehordott. 🤡
A barátnődben bízhatsz ez biztos, de a pasidban egyáltalán nem az is tuti.
"Írtam neki messengeren, mert már nem bírtam tovább várni.
Azt mondta, hogy elfelejtette, hogy fent van, de azért lépett fel legutóbb is, hogy ő megnézze, hogy én fent vagyok-e rajta mert kételkedett bennem."
Ezt kár volt. Pont ez a lényeg ha ilyen kétszínű alja megcsalós ember hogy fent van tinderen, akkor neked is szemrebbenés nélkül hazudik. És most így elúszott a lebuktatós lehetőség, és már sose fog kiderülni az igazság.
Én biztosra mennék és kidobnám. Már csak a tinder miatt is magában.
11
Yup, te rád fogja, mert rosszban sántikál egy ideje. Ez nyilvánvaló. Ha lecserél, megcsal akkor jusson eszedbe hogy leírták itt jó páran, hogy szakítani kellett volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!