Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pàrkapcsolatban/hàzassàgban élő férfiak 80%a
eljut valaha arra a gondolatra, hogy szivesen lefeküdne
màs nővel is, az megcsalàs?
Szemét férfiak, égessük ki a szemüket, hogy még csak rá se nézhessenek más nőre. Meg vágjuk le a farkukat, nehogy félredugjanak.. sőt, lobotómiát az összesnek, hogy nehogy gondolni is merjen más nőre.
Köszönjük a napi férfiuszítós kérdést. már hiányzott, nem volt még elég a mai nap ebből.
2023. okt. 24. 21:34
Egó, női hiúság.
Mondjuk ma már ez nemcsak a férfiakra érvényes, nők is vágynak más férfiakra, ugyanúgy felvetik a nyitott kapcsolatot, hármast, akár orgiákat. Egyszerűen elmúlnak az érzések, megunják egymást az emberek, a tiltott gyümölcs zamatosabb, az új személy izgalmasabb. Sajnos az ember gyarló, mindig a "jobb" kell, ez visz minket előre valahol...
2023. okt. 24. 21:34
A boldogság titka: felejtsd el a férfiakat. Nem képesek a szerelemre, mindegyik pedo, az anyjukat is meghágnák, és egymás álmacsó csicskái.
2023. okt. 24. 21:36
Normál esetben egyutt öregszenek meg es egyszerre csökken a hormonszint es egyszerre lesz értékesebb a közös élet, mint holmi d.gás.
Csak manapság már szinte senki nem megy egyutt az egész úton. Ha a pasiknak már nehezebben áll fel elkezdenek másokat hajkurászni inkább hátha menthetik ami mentheto.
2023. okt. 24. 21:48
5/14 A kérdező kommentje:
Egyiket sem állitanàm. Csak érdekel a dolog. Mert sztem nagyon sok nő ugy éli meg, hogy csalódik. De miért van ez igy? Én csak a vàlaszt keresem. Mi külömböztet meg 20 év hàzassàg utàn egy nőtől, akivel esetleg szivesen szexelne? Akkor csak egy nő vagyok a sok közül? Nincs tùlértékelve ez a dolog? A véleményetekre vagyok kivâncsi. Szeretnék magamnak egy véleményt alkotni. Csak a sajâtombol nehezen megy. Nyilvàn köt a 5-10- vagy 20 eltöltött év szokàsok, együtt eltöltött idō, együtt felépitett egzisztencia. De tényleg csak ennyi ami külömböztet egy màsiktól????
A nők nagy százaléka is ugyan ilyen ezen a téren...csak szólok.
2023. okt. 24. 22:03
A szeretet, közös élmények, közös érdekek egy dolog és ezektől teljesen független a szexualitáson alapuló szerelem, amit a fiatal és nagyon szép emberek tudnak kiváltani. Nem hiszek a szexualitásmentes szerelemben, de abban igen, hogy a szerelem kizárólagos, amíg tart. Addig a férfinek se kell más. Abban se nagyon hiszek, hogy 20 év után a feleség szerelmes a párjába, de a férfi meg pláne nem. Hogy kinek ki mennyit ér, az csak akkor derülne ki, ha a másik vonzereje nem csökkenne az idővel és lenne esélye vonzóbb partnerre. Sokszor esélye sincs, de akkor mitől olyan nagy szám, hogy 20 éve együtt vannak? A szeretet része az is, hogy a másikat szabadon engedem. Megengedem, hogy ahhoz vonzódjon, aki vonzó. Hogy ki kihez vonzódik, a szeretethez nem sok köze van. Én tisztában vagyok vele, hogy akivel megöregszem, azzal a lehetőségek hiánya miatt fogok megöregedni és az imádott nagyszüleimnél ugyanez volt.
2023. okt. 24. 22:09
A nők nagy százaléka inkább keres olyat aki szereti. Es talán vele.öregszik meg. Es nem akar olyan mellett maradni aki kifele áll a kapcsolatbol. Teljesen máshogy jár az agyuk.
2023. okt. 24. 22:10
A monogámia egy gazdasági és társadalmi biztonság érdekében létrehozott találmány. Már az őskorban is ismerték az előnyeit és éltek vele.
Ennek ellenére tény, hogy az ösztön gyakran mást diktál. Dehát ez a hűség lényege.
Ha eszébe jut, hát eszébe jut. Mindne embernek vannak vágyai aminek a beteljesülését jobb inkább nem megélni, mert csak rombolná az életünket. Ilyen a párkapcsolatba külsős személy beovnása is, nem csak a vasárnap hjanli 6kor flexelő szomszéd karóba húzása:D
2023. okt. 24. 22:42
Nem megcsalásnak, hanem biológiának hívják.
Gének terjesztése.
2023. okt. 24. 23:18
További kérdések: