Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pàrkapcsolatban/hàzassàgban élő férfiak 80%a eljut valaha arra a gondolatra, hogy szivesen lefeküdne màs nővel is, az megcsalàs?
80%? Keveslem. Van az 100 is,bizony. De nőknél se más a helyzet. Talán te nem mondanád ki a pátodnak, de te is elgondolkodtál biztosan, milyen lenne ha... mindenki életében jön a kísértés, a flörtök, egy személy. Már talán ho dolsz is valakire. Ne álltasd magad, az ember nem monogám! A társadalmunk,ez az európai, kerrsztény kultúrán alapuló társadalom a monogámián alapszik, ezt tartjuk normálisnak, ez bizonyult hatékonynak. De a biológiánkkal nincs teljesen összhangban. Senki se válasz egy életre szerelmet. A szerelem elmúlik... max pár év. Utána már sokat kell dolgozni, mert a szeretet és akötődés tartja össze a feleket (meg a gyerek, közös lakáshitel, stb.. 😃)
Szóval ja... nem gondolnám, hogy érdemi különbség lenne megcsalók nemét illetően. Férfi-nő, egy kutya... de ha van erről valami kutatás, jöhet.
Ez teljesen nemtől független,sokkal inkább függ a személyiségtől,vérmérsék-
lettől...Valahol nem is hibáztathatóak ezért az emberek,csak inkább
azért,ha meg is teszik,és nem tudnak nemet parancsolni az ösztöneiknek,
vágyaiknak.
Soha nem beszélgettem ilyen dolgokról hapsikkal. Azt viszont a baráti brigád egy részénél láttam, hallottam, tapasztaltam is amikor még fiatalabb volt mindenki, hogy a fiúk nagyrésze míg nincs meg az a nő aki álljt tud parancsolni nekik, addig mennek a farkuk után hiába van épp mellette egy biztosnak tűnő
csaj. Amikor megöregszenek, nyuodnak le. Nem annyira sok az ilyen nyughatatlan típus. Gondolom naivan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!