Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elítélendő (ld. alább)...?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélendő (ld. alább)...?

Figyelt kérdés
Ha van egy hölgy, aki kikerülvén a felsőoktatásról, elhelyezkedik első munkahelyén - végzettségének megfelelőn az állami szektorban -, ám többre vágyván öt év múltán jelentkezik a felettes szervhez (illetékes minisztériumhoz) munkavállalónak, ahová elképesztő szerencséjére fölveszik, s így megvalósulván fél évtizede dédelgetett álma, kiküldik külképviseletre dolgozni, vihetvén magával férjét is (akivel akkor már kilenc éve együtt éltek, másfél éve pedig házasságban), majd két év múltán összejön céltudatosan ott a külképviselet egyik vezető munkatársával - aki innentől biztosítja számára azt az életszínvonalat, mit a fölszarvazott férj nem volt képes (többszintes családi ház, az eddigieknél magasabb szintű nyaralások - nemcsak ócska horvát, uncsi szlovén tengerpart -, különböző országok külképviseletein való elhelyezkedés - Ausztráliától Kanadán s Litvánián keresztül, Egyiptomon s Bolívián át Törökországig - kilátása sat.) -, megcsalván, megalázván s eldobván így a vele együtt évek óta kint élő férjét (megszegvén néki tett templomi hűségesküjét: jóban-rosszban, egészségben-betegségben, gazdagságban-szegénységben azt mondván: "ilyenkor önzőnek kell lenni, csak a saját boldogságodat kell nézni, nem szabad szánalomból a másikkal maradni, majd talál magának valakit, nekem is csak egy életem van, ebből kell kihoznom a maximumot, a férjem - ki amúgy a tenyerén hordozta s kinyalta a fenekét - már nem tudja azt biztosítani, amire én karriérileg, anyagilag, életvitelileg vágyom, ígyhát szükséges szintet lépnem a saját jól fölfogott érdekemben"), akkor ez elítélendő, vagy a hűség, lojalitás kitartás már elavult, meghaladott, érvényesülésünket csak gátló elvárások és praktikusan kell kezelni az élethelyzeteket: el kell venni, amit az élet felkínál, nem túlgondolni a dolgokat, nem erkölcsi skrupulusok szerint dönteni, hanem kizárólag a magam érdekeit szem előtt tartani...?

2023. okt. 27. 04:44
 1031/2244 anonim ***** válasza:
91%

Éltem skizofrén személlyel egy fedél alatt hosszú évekig, felismerem a tüneteket.

Mindet produkálod, amiket ő produkált. Ugyanazt a rögeszmés kórképet mutatod.

jan. 1. 15:48
 1032/2244 anonim ***** válasza:
91%

"Elítélendő (ld. alább)...?"

A kérdésed egy jelentéktelen semmiségről szól,

egy falevélről, amit felkapott a vihar és messzire fújta.

Te meg nem tudsz túllépni ezen, mert üres a szíved, nincs benne szeretet, csak gyűlölködsz és mocskolódsz folyamatosan, ahelyett, hogy megbocsátanád magadban és tovább lépnél.

Megbocsátás és lezárás helyett megbolondultál, megbomlott az elméd.

Ez a nóta is rólad szól, mint előtte a Fools Garden Lemon tree-je.

Itt van most egy Quimby. Persze rólad ez is lepereg, mint ávós bőrkabátról a vizelet...

Nem lehet rajtad segíteni.

[link]

Dugd le az ujjad, dőlj meg egy kicsit,

Míg hánysz, én tartom a fejed.

Rakétákat lő a telihold,

S te valahogy nem találod a helyed.

Ajjajjaj,

Egy levelet felkapott a vihar.

Ajjajjaj, ajjajjaj,

Lehet a szívben is zivatar.

Tudom szeretet nélkül minden ház üres,

Minden városka lakatlan.

Minden zseni ügyetlen,

Félős nyuszi csak a kalapban.

Hallod-e, te bolond

Ahogy az ereimben lüktet a vér.

Rezeg az emberben minden atom,

És csak az téved el, aki él!

De ha csak dünnyödsz, mardosod magad,

És nyaldosod a sebeidet.

Ami ma még az ajtón bejön,

Holnap a kulcslyukon kimegy.

Ajjajjaj,

Egy levelet felkapott a vihar

Ajjajjaj, ajjajjaj,

Minden városka lakatlan.

Minden zseni ügyetlen,

Félős nyuszi csak a kalapban.

Aj-jaj-jaj, aj-jaj-jaj,

Egy levelet felkapott a vihar

Ajjajjaj, ajjajjaj,

Minden városka lakatlan.

Minden zseni ügyetlen,

Céltalan üzenet a palackban."

jan. 1. 15:57
 1033/2244 A kérdező kommentje:

1030-as: "Nincsenek igaz állításaid"

Honnan veszed...?

jan. 1. 16:39
 1034/2244 A kérdező kommentje:
#1031 Már megint fantáziálsz...
jan. 1. 16:41
 1035/2244 A kérdező kommentje:

1030-as: "És te tartod magad keresztény embernek"

Nagykeresztény mangalica minek tartja magát...?

jan. 1. 16:42
 1036/2244 anonim ***** válasza:
91%
Gyogyós a csávó.
jan. 1. 17:25
 1037/2244 anonim ***** válasza:
91%

"Nagykeresztény mangalica minek tartja magát...?"

Nem tudjuk ki ő, nem ismerjük, azt sem tudjuk létezik-e, vagy csak a kérdező fantáziájának a szüleménye.

jan. 1. 17:28
 1038/2244 anonim ***** válasza:
95%
Az 1017es tök jól leirta a helyzetet és ebből is csak egy lényegtelen dologra tudott válaszolni a kis szerencsétlen. Szerintem a lelke mélyén ő is tudja hogy mi a helyzet, csak hát ha már elmegy az ember 1000 kommentig akkor nem mondatja azt hogy "emberek, igazatok van, túlzásba estem, mától a saját dolgommal foglalkozok és élem az életem, az exférjnek meg javasolni fogom hogy lépjen tovább".
jan. 1. 18:06
 1039/2244 Grizesteszta ***** válasza:
93%

#1021: Most már a 'saját kereteiden' belül se vagy logikus. Írtad, hogy zárva. Én írtam, hogy van, ami nyitva, de nem a múzeum a lényeges, hanem a 'saját élet élése'. Erre a reakciód: '1017-es:"De, van, ami nyitva van"

Látom, megragadtad a lényeget...'

Igen, szerintem releváns volt a válaszom, miszerint tévedsz, vannak nyitott múzeumok. De abból a szempontból az egész műzeum-kérdés lényegtelen, hogy tőlem kocsmába is mehetnél, nég az is jobb lenne, mint amit itt csinálsz.

jan. 1. 18:15
 1040/2244 anonim ***** válasza:
94%

Vagy skizo guy, vagy a gyakori fizetett trollja, aki irreleváns válaszokkal ignorál minden racionális érvet és kommentet és csak tolja a saját mantráját. Mindkettőben zseniális.

Tökéletesen alakítja a skizofrént és a trollt is. 😂

jan. 1. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!