Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez miért fáj annyira?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért fáj annyira?

Figyelt kérdés
Tavaly a fiú barátom nagyon közel engedett magához, 1 éven át velem csalta a barátnőjét (bár tudom, nem szép dolog), romantikus viszonyt ápolt velem. Rz akkor volt mikor a barátnője még más városban tanult, mint én. Most már mindhárman egy városban lakunk, ő összekóltözött a barátnőjével, és engem újabban teljesen baráti szinten kezel. Egyáltalán nincs már meg az a romantikus vonal, ami volt, azóta le sem fekúdtúnk egymással. Azt nem értem hogy ha most ennyire el tud tolni magától, akkor eleinte miért volt ingere velem szexuális kapcsolatot letesíteni. Illetve soha nem ígértr hogy járni fogunk, most miért fájhat nekem annyira hogy szexkapcsolatból újra teljesen baráti szinten kezel?

2023. okt. 18. 18:21
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
78%
#20: Nekem se kéne még szingliként se nemhogy foglaltként, de egy önbecsülés nélküli nullától ne várjunk már sokat.😁
2023. okt. 18. 20:27
 22/24 anonim ***** válasza:
84%

(#22)

Kérdező a legnagyobb szeretettel írom neked ezt.

Tiltsd le mindenhonnan ezt az ürgét és ne hagyd senkinek, hogy a bolondját járassák veled.

Sz_rd le az ilyet magasról. Többet érdemelsz, érted?? Olyat, aki szeret és megbecsül, nem ilyen csicskát, aki szórakozik veled.

2023. okt. 18. 20:33
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Valami oka csak volt, hogy többet képzeltél bele. Ő pedig most lapít, hiszen bármikor kitálalhatsz.

Szerintem tedd azt, amitől te megnyugszol, és el tudod engedni végleg. Ő nem igazi barát, párodnak sem lenne jó, akkor meg semmi szükséged rá.

2023. okt. 18. 21:58
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak a fiu baratoknak kellene szet tenni..
2023. okt. 18. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!