Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért fáj annyira?
Nyomd fel! Megérdemlitek,hogy megszabaduljatok végre egymástól teljes mértékben.
MINDHÁRMAN!
Dehogy az első, hülyének nézel?????
Jelentve.
Azért fáj mert azt hiszed hogy számítasz valamennyie neki.
M8nt k8derült csak egy szexuális segédeszköz vagy neki ha n8ncs jobb.
Èn borítanék helyedben, megérdemli.
#13:
Igen, egy retkes céda a kérdező. DE a pasira miért nem írja senki, hogy ugyanúgy mocskos hímluvnya???
Ő van párkapcsolatban, a kérdezőt meg hülyére szedte szintén mint a párját is. Ráadásul még most is azt teszi!
Mivel különb a fiú? Semmivel!
Nekem se kéne a fiú. Utolsó senkiházi, aki képes két lányt szédíteni, bár lehet több nővel csinálja!
"Ő van párkapcsolatban, a kérdezőt meg hülyére szedte szintén mint a párját is. Ráadásul még most is azt teszi!"
Saját magát szedte hlyére.
Ki mondta neki, hogy vegyen részt egy szerelmi háromszögben?
Nem tudom, hogy lehet ilyen balfsz miatt siránkozni, aki csak akkor keresett, ha fel állt a f_sza.
#20: Te honnan tudod hogy nem ígért neki fűt-fát? Vagy hogy miket csinált vele hogy a kérdező szerint romantikus volt a kapcsolat nemcsak szex? Aláírom ha félreértette a helyzetet, akkor tényleg hülye, de ha bolondította akkor hülye bohóc... érted.😁
Nem mentegetem, de miért csak őt hordják le? Nem ő tartozik hűséggel a párja iránt hanem a fiú! Ő miért ment megb@szni hetente a barátnő helyett, hm?
Mindkettő szar alak, nincs bőven különbség.
"Te honnan tudod hogy nem ígért neki fűt-fát?"
"Illetve soha nem ígértr hogy járni fogunk"
Innen e.
Ha meg ígért is volna, akkor sem kellett volna beállni harmadiknak, és részt venni egy szerelmiháromszögbe.
Hát nagyon romantikus lehetett biztos....tudva azt, hogy a másiknak ott a "barinőcske".
Jó messzire elkerülni ilyen majmot, nem még szövögetni a romantikus álmokat. Normál esetben akkor sem kéne ilyen az embernek, ha ő lenne az utolsó a földön, nem még így....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!