Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vagyok élég jó egy pasinak?
Figyelt kérdés
#Tudom, hogy neki is tetszem mert adott rá jeleket, de viszont annyira mégsem kellek neki #, hogy kapcsolatban legyünk
2023. márc. 22. 08:08
1/31 anonim válasza:
Mindenkinek lesz olyan az életében, hogy olyan valakinek nem fog kelleni aki neki kellene.
2/31 anonim válasza:
Konkrétan egynek, vagy egyiknek sem?
3/31 anonim válasza:
Sok oka lehet annak, hogy nem kellesz neki kapcsolatra. El kell fogadni.
5/31 A kérdező kommentje:
Hát most konkrétan egynek.
De úgy tesz mintha kellenék neki , mivel mondta, hogy azért továbbra is beszélhetünk.
2023. márc. 22. 08:21
6/31 anonim válasza:
Végül is leírtad a választ magad is, megerősítésre vársz?
7/31 anonim válasza:
Vedd úgy, hogyha nem lesz pnci a láthatáron téged is megrak. De párkapcsolatra továbbra sem fogsz kelleni neki.
8/31 A kérdező kommentje:
Rákérdeztem , hogy most, hogy is állunk erre ő azt írta, hogy már ő sem tudja.Azt írta konkrétan, hogy nem akar nekem ígérgetni , aztán azt megszegni csak azt szeretné, ha én boldog lennék” most ezt hogy értsem
2023. márc. 22. 08:35
9/31 anonim válasza:
Azt, hogy nem megy veled szexkapcsolatba, mert látja, hogy oda vagy érte és nem akar hülyíteni, hogy nem csak azt szeretné. Tök érthető, viszont ha kelletted magad és megfektett, akkor az ő kezei tiszták, úgyhogy gondold meg megéri-e futni utána.
10/31 anonim válasza:
Mert az alfa chadeknek csak a top class nők kellenek párkapcsolatra. Te meg nyilván nem vagy az, ha nem kellettél neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!