Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vagyok élég jó egy pasinak?
Azt is mondta, hogy ettől függetlenül beszélhetünk tovább, illetve halkan azt is megjegyezte, hogy ne pasizzak.
Annyira összezavar
Hogy nem akar téged, ha a fene fenét eszik akkor sem. Fogadd el, mást úgy sem tehetsz.:)
Annyira jó mikor itt az incelek idenyögik, hogy a nőknek csak válogatni kell. Ez is egy ékes példája annak, hogy a nők is legalább annyiszor el vannak utasítva, a férfiak is szelektálnak ugyanúgy, mint a nők.
Sz'al ő ki tudja hány nőt meghúz, de ő szerinte neked nem szabad még ismerkedni sem? És te ilyen idiótára vesztegeted az értékes időd? Ne haragudj, de akkor nagyon buta és naív vagy.
Egótunningoló és talonban tartva a te szereped semmi más.
Majd ha nem jön össze más lány kapcsolatra, vagy szexre, akkor előhúzz a fiókból, ennyi. Helyedben soha többé nem tartanám vele a kapcsolatot. Kihasznál téged totálisan.
Igen, már én is belátom.
De, amikor ír olyan nehéz nem visszaírni neki.
Egésznap, de tényleg a nap 24 órájában azt várom, hogy mikor fog írni.
Annyira megkedveltem.
És azt is tudom, hogy érzelmileg labilis vagyok és nagyon naív. De majd igyekszem változni.
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
Igen,
már lefeküdtünk.
De ez nem rinyálás, hanem elkezdtem érzelmileg kötődni hozzá.
19 éves vagyok és rajta kívül még soha senkit nem engedtem magamhoz ilyen közel, azt hittem, hogy ő más lesz majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!