Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudni, hogy a pasinak titkon bejössz?
Előre leszögezem, nem vagyok szerelmes belé. Nagyon rossz a radarom, de van egy nagyon belső halk hang a lelkem mélyén, ami azt ordítja, hogy kellek neki. Kb úgy viselkedik, mint amikor nekem bejön valaki, de nem merek lépni.
Munkahelyi dolog, kb az életünket a klinikán töltjük mindketten. Egyértelműen kimondta, hogy nem akar senkivel sem összejönni bentről! Nos fiúk... Ti jöttök! Hogyan viselkedtek ilyenkor?
Nők? Ti miből tudjátok?
Ha kijelentette,hogy nem akar bentről összes jönni senkivel,az élet egyértelmű célzás.
Ha tetszik az emberek vki hajlamos olyan jeleket belelátni amik valójában nincsenek.
Pl ha nekem is tetszik egy pasi,alog tudok ránézni ha tudom hogy nézhet esetleg,nos ezt kivetítve rá,azt hihetem, hogy ő is azért nem "mer " rám nézni mert bejövök neki, holott lehet hogy szett nem néz rám,mert nem jövök be neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!