Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Honnan tudni, hogy a pasinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudni, hogy a pasinak titkon bejössz?

Figyelt kérdés

Előre leszögezem, nem vagyok szerelmes belé. Nagyon rossz a radarom, de van egy nagyon belső halk hang a lelkem mélyén, ami azt ordítja, hogy kellek neki. Kb úgy viselkedik, mint amikor nekem bejön valaki, de nem merek lépni.

Munkahelyi dolog, kb az életünket a klinikán töltjük mindketten. Egyértelműen kimondta, hogy nem akar senkivel sem összejönni bentről! Nos fiúk... Ti jöttök! Hogyan viselkedtek ilyenkor?

Nők? Ti miből tudjátok?

2022. okt. 3. 21:54
 1/7 anonim ***** válasza:
63%
Ez nála ilyen női megérzés. Eddig mindig bevált
2022. okt. 3. 22:20
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
Mi nem tudunk egy hatarozatlan, szorongo emberbol nocsabaszt faragni. A megoldas az lenne, ha beszelnel vele es ha az mukodik, akkor elhivnad valahova. De ez nem lesz pozitiv kimenetelu, ha gorcsolsz. A legyel tokos kifejezes leirja, hogy a ferfiak mit csinalanak ilyenkor.
2022. okt. 3. 22:28
 3/7 A kérdező kommentje:
Neki kéne tökösnek lenni, én vagyok a nő. :D
2022. okt. 3. 22:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Kislany, manapsag qrvara nem szamit h ki lep. Aki nagyon akarja es batrabb az lep fele.
2022. okt. 4. 00:13
 5/7 anonim ***** válasza:
79%

Ha kijelentette,hogy nem akar bentről összes jönni senkivel,az élet egyértelmű célzás.

Ha tetszik az emberek vki hajlamos olyan jeleket belelátni amik valójában nincsenek.

Pl ha nekem is tetszik egy pasi,alog tudok ránézni ha tudom hogy nézhet esetleg,nos ezt kivetítve rá,azt hihetem, hogy ő is azért nem "mer " rám nézni mert bejövök neki, holott lehet hogy szett nem néz rám,mert nem jövök be neki.

2022. okt. 4. 08:03
 6/7 anonim ***** válasza:
4/5 Ősi törvény a nő ne vadàsszon! Vadàszhat, de a féfri akarja a trófeàt! A férfi megalkuszik, de ősi ösztöne, hogy akarja a trófeàt, önerőből. Szóval hosszútàvon ez sajnos kibukik. A nönek fel kell kinàlnia magàt, de a férfi kell hoditson. Ha nem megy nem lesz hosszutavú a kapcsolat.
2022. okt. 4. 20:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyébként ebből a szempontból tényleg nem lennék csaj. Pasiként könnyű, odamész, legfeljebb elhajt, akkor lehet sírni, hogy MNK meg hogy incel vagy meg hogy nem kellesz senkinek, lehetőleg a következő randin. Csajként ez nem ilyen egyszerű...:DDDDD
2022. okt. 4. 20:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!