Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nárcisztikus jóképű férfiak miért annyira sikeresek a nőknél?
1
De ilyenkor az nem számít, hogy belül rohadnak?
2: Nem derül ki az elején, hogy rohadnak belülről.
Általában senkiről sem derülnek rögtön a belső tulajdonságai, főleg a rosszak.
4
E tekintetben történt változás az utóbbi időben? Vagy ez mindenkori trend volt?
Szóval minden nárcisztikus ember jó külsejű? :D Hát persze.
Amúgy engem bántott már nárcisztikus ember, amikor 18-19 éves voltam, és amikor segítségért jöttem volna erre az oldalra, én is megkaptam néhány ilyen belülről rohadó, agyatlan, szintémn személyiségzavaros gyökértől, hogy még meg is érdemlem, mert kellett nekem a külsőt nézni, bezzeg a barátzónámban lévő normális srácokat nem veszem észre. Közben eszméletlenül nem nézett ki jól.
Egyébként pont, hogy a sz.ar külsejűek között is ugyanannyi a nárcisztikus, csak nem ugyanúgy mutatkozik meg. Egy jó külsejű nárcisztikus karizmatikus, elragadó tud lenni, aztán kiderül, hogy az egész máz egy nagyon komoly sérülékenységet takar, és amint veszélybe kerül a grandiózus énképe, akkor tör ki belőle a rohadás.
Egy rossz külsejű nárcisztikusnak sokszor nem ilyen karizmatikus, grandiózus megnyilvánulása van, hanem folyamatosan a sérülékeny énképe van előtérben, szóval inkább amolyan felsőbbrendűség tudat, hogy ő jobb másoknál, és a világ mocskos szemét, amiért ezt nem értékeli. Szóval igen, az olyan pasik, akik vergődve felszínesqrvázzák a nőt, amiért nem őket választotta, vagy olyan elméleteik vannak, hogy ők azért nem kellenek a nőknek, mert túl jók, a nőknek pedig inkább kellene börtöntöltelék, visszaeső bűnöző, mint egy olyan jólelkű Csoda, mint ők, pont ugyanúgy nárcisztikusak, totál személyiségzavarosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!