A haj mennyire meghatározó, hogy valaki jóképű-e?
Most hátközépig érő hajam van és két lány is megjegyezte egymástól függetlenül, hogy rövid hajjal kifejezetten jóképű voltam, de így nem igazán?
Ezek szerint jóképűnek nem születni kell és ha levágnám a hajam, újra jóképű lennék?
A legtöbb férfinek nem áll jól a hosszú haj, ahogy a legtöbb nőnek nem áll jól a rövid.
Egy vékony srác, akinek nem nő szakálla, tud jól kinézni rövid hajjal, tud férfias lenni, de hosszú hajjal abszolút nőies benyomást kelt, ráadásul sok hosszú hajú férfinek undorító a haja (kócos, töredezett, korpás/zsíros).
Ez egyénenként változó lehet szerintem. Ismerek hosszú hajú pasit, akinek még szakálla és dús szemöldöke is van, de csajos alkat és egyáltalán nem erősíti ez sem a férfias hatást nála, épp ellenkezőleg. Hiába van szőrzete, az a haj borzalmas, csak úgy van a fején, túl sokat nem törődik vele, úgyhogy az sem mindegy szerintem, hogy milyen fazon és mennyire ápolt. Viszont láttam a srácról rövidebb hajjal is képet, fiatalabbnak tűnt tőle, de az sem állt különösebben jól neki. De van olyan, akinél a félhosszú haj meg a kopasz fej is vonzó. Tudok olyat is, aki sokáig kopasz volt, aztán haja lett. Nem nagy, egészen kicsi, de már annyi sem állt jól neki.
Nehéz erre a kérdésre jó választ adni. :) Nem ismerünk téged, így nem tudunk véleményt mondani konkrétan rólad, hogy neked mi áll jobban. :) De akad, aki alapból utálja a hosszú hajú pasikat és azért mondja, hogy nem jó.
Mindig lesz olyan, akinek tetszel és nem tetszel így, ugyanez lenne a helyzet a rövid hajjal is. Te hogy érzed jobban magad? Ez a lényeg szerintem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!