Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden hosszú kapcsolatban előfordul a megcsalás?
Két éve vagyok együtt a párommal. Fiatalok vagyunk még, mindketten 25 alatt. Hamarosan összeköltözünk, aztán szeretnénk majd összeházasodott is. Én nagyon hűséges típusnak tartom magam, a párom mellett senkivel sem kavarok, beszélgetek titokban vagy bármi. A párom szintén ilyen, nála a családban ez volt úgymond a minta. Az eleje óta nem kellett ettől tartanom, hogy bármi is történne. Tudjatok egyszerűen vannak azok a pasik akik bármit mondanak soha nem hinnéd el nekik, mert lejön róluk, hogy hazudik. Na ő egyáltalán nem ilyen. Őszintén szólva én el sem tudom képzelni azt, hogy a mi kapcsolatainkban valaha felütné a fejét a megcsalás.
Viszont az interneten manapság csak ezt látni. Akár a celebek között, hogy mindenki válik. Vagy vegyük most például ezt az oldalt ahol minden második kérdés arról szól, hogy mindenki szeretőket tart, így meg úgy csalja a feleségèt/ férjét stb stb.
És így elgondolkoztam ezen este felé, hogy ez kivédhetetlen? Hogy miért jut minden kapcsolat ilyen szintre? Őszintén szólva a kedvem is elmegy az egész házasság témától ezeket olvasva. Csomóan élnek úgy együtt továbbá, hogy meg lettek csalva és megbocsájtották. Én arra sem lennék soha képes. Nem tudom, hogy én annyira egy más világából jönnék, hogy számomra ez egy elfogadhatatlan dolog? Egyszerűen annyira elszomorít, hogy itt tart a mai világ és rettegek, hogy ugyan a mi tökéletesnek hitt kapcsolatunk is itt fog kikötni?!
18 éve vagyunk együtt 3 éve szex menetes a kapcsolatunk
Eddig nem csaltam meg a feleségem de már nem bírom szex nélkül
A válás nem Opció.
Szeretőt keresek
44 fért vagyok
Hasonló helyzetbe Lévő család anyák személyében
8as nagyon jól összefoglalta.
32 vagyok, viszont 20as éveim elején én is ugyanúgy gondolkodtam, mint ahogy most Te is. Azóta sokminden változott, túl vagyok egy váláson is, és habár nem zárkózom el egy újabb házasságtól, ma már jóval racionálisabban állok ehhez a kérdéshez (is).
Azért ne a gyakoriból meg hasonló fórumokból indulj ki, ide nyilván azok írnak, akiknek baja van, ha én írnék ide, hogy minden rendben a kapcsolatommal, mit csináljak, halálra trollkodnák a kérdést :D A hűség döntés kérdése. Nyilván sok-sok év alatt az ember találkozik csábításokkal, ez kivédhetetlen, ez tőlünk független, de az már nem, hogy mit kezd a helyzettel. Ha valaki tényleg elkötelezett a kapcsolatában, akkor marad hűséges, ha nem az, akkor félrelép. De ez abszolút az adott emberen múlik, nem egy általános életigazság, hogy bezzeg tutira mindenki hűtlen lesz x év után. A celebeket meg hagyjuk is, náluk eleve kétséges, hogy mennyire őszinte alapokra épült a kapcsolat/házasság sok esetben, a válás ilyenkor szinte természetes. Aki celeb, az ugye abból él, hogy beszélnek róla, mást nem tud hozzáadni a közöshöz, így hát feláldozza a magánéletét is és mindent megtesz, hogy hír legyen. Kapcsolat, házasság, válás, esetleg gyerek- rosszabb esetben- , és már meg is van a Blikk főcímlapja. Ne ez legyen a mérce. Az átlag embereknél meg az van, amit az elején írtam- egyéni döntések, egyéni helyzetek sorozata. Nem lehet általánosítani.
(Lassan 10 éve vagyok a férjemmel, én biztosan nem csaltam meg, és meggyőződésem, hogy ő sem)
11es jól teszed! Mi is hasonlóan vagyunk, 20 év házasság után már egyáltalán nem akarok a férjemmel lenni. El van engedve, azzal szexel akivel akar. Nem tudom élt - e már a lehetőséggel.
Sok itt a fiatal naiv, és az idősebb álszent ember. Igen ritka lehet hogy egy párnál 20+ év után működik a szex, vagy tart a szerelem.
Viszont miért kellene így leélni maradék éveiket? Nyitott házasság megoldás lehet azoknak akik válni nem tudnak, nem akarnak.
Az a nő pedig aki nem akar szexelni a férjével, de balhézik ha az félrelép, egy egoista ember.
Igazából hozzá akartam még tenni az alábbit. Valóban ez folyik mai napon a médiából, de ez is csak egy kiragadott szelet és sajnos ezt tudják eladni. Tehát az sem biztos, hogy tényleg mindenhol ez zajlik. Csak ezt látjuk, mert ezt akarják láttatni. Ebből van cirkusz és nézettség.
Ha minden rendben van a kapcsolatban és közös tervek vannak, akkor nem szabad ebből ítélni. Úgy kell alakítani, ahogyan jó. Kívánok problémamentes sok boldogságot. :3
Ami tény. Sokkal kevesebben hiszik azt, hogy megcsalta őket a párjuk, mint amilyen annak a gyakorisága.
50-55 felett kiugróan gyakori. Gondolom a kapuzárási pánik miatt, illetve kirepültek a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!