Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden hosszú kapcsolatban előfordul a megcsalás?
Két éve vagyok együtt a párommal. Fiatalok vagyunk még, mindketten 25 alatt. Hamarosan összeköltözünk, aztán szeretnénk majd összeházasodott is. Én nagyon hűséges típusnak tartom magam, a párom mellett senkivel sem kavarok, beszélgetek titokban vagy bármi. A párom szintén ilyen, nála a családban ez volt úgymond a minta. Az eleje óta nem kellett ettől tartanom, hogy bármi is történne. Tudjatok egyszerűen vannak azok a pasik akik bármit mondanak soha nem hinnéd el nekik, mert lejön róluk, hogy hazudik. Na ő egyáltalán nem ilyen. Őszintén szólva én el sem tudom képzelni azt, hogy a mi kapcsolatainkban valaha felütné a fejét a megcsalás.
Viszont az interneten manapság csak ezt látni. Akár a celebek között, hogy mindenki válik. Vagy vegyük most például ezt az oldalt ahol minden második kérdés arról szól, hogy mindenki szeretőket tart, így meg úgy csalja a feleségèt/ férjét stb stb.
És így elgondolkoztam ezen este felé, hogy ez kivédhetetlen? Hogy miért jut minden kapcsolat ilyen szintre? Őszintén szólva a kedvem is elmegy az egész házasság témától ezeket olvasva. Csomóan élnek úgy együtt továbbá, hogy meg lettek csalva és megbocsájtották. Én arra sem lennék soha képes. Nem tudom, hogy én annyira egy más világából jönnék, hogy számomra ez egy elfogadhatatlan dolog? Egyszerűen annyira elszomorít, hogy itt tart a mai világ és rettegek, hogy ugyan a mi tökéletesnek hitt kapcsolatunk is itt fog kikötni?!
Nincs problemátok, hát csinálsz, gyártasz egyet magadnak.
Bravó!
Írhatsz blogot:
Hogyan tegyük boldogtalanná magunkat?
Unatkozol, akkor mérd magad mások boldogtalanságához!
Boldog vagy? Kezdjél már most szorongani, s garantált, hogy tönkreteszel mindent magad körül!
#3 Ezt ird azoknak akiket megcsaltak, hogy örüljön mert addig boldog lehetett.
Okosabb emberek előre gondolkodnak.
Majd olvasd el 20 év múlva, amit ide írtál 😉
Ahogy az ember öregszik végbemennek benne változások. Igaz, hogy felnőttek vagyunk 18 felett, de a pszichés fejlődés nem áll meg ezen a ponton. Különböző életesemények folyamatosan alakítanak rajtunk, egyre több a tapasztalatunk és vannak dolgok, amiket 30-40-50 évesen már egyáltalán nem úgy látunk, mint 20 évesen.
Ezért fordulhat elő sok emberrel, hogy benne maradnak egy megcsalás után egy kapcsolatban vagy hogy ő maga félrelép. Mert az idő előrehaladtával megváltozik a viszonyunk dolgokhoz. Meg tudunk bocsátani, meg tudjuk érteni. És kevésbé számít az ami fiatalon, más dolgok kerülnek előtérbe.
Ettől függetlenül létezik olyan, hogy nem csalják szarrá egymást, de hogy valakinek soha senki ne ébressze fel a kíváncsiságát, azt nehezen tudom elképzelni. De nem muszáj megtenni és sokan nem is teszik.
"hogy valakinek soha senki ne ébressze fel a kíváncsiságát, azt nehezen tudom elképzelni"
Mert az azt jelentené, hogy te "rosszabb" vagy valamiben, ami egyéni, ezért kollektív tulajdonságnak állítod be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!