Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha hirtelen tele lett közös képekkel a pasi összes platformja, akkora nő hihetett nekem és azért mutatványozik most a családdal? vagy kimagyarázta magát a srác és lehordott engem mindennek?
Annyira nem volt célom, hogy meggyőzzem a nőt, csak egyszerűen gusztustalannak találtam ezt az egészet és úgy gondoltam, fordított esetben én is tudni akarnám, ha a férjem átverne. Csak tényeket közöltem fotókkal stb, hogy a férje megcsalta, miközben engem meg azzal hülyített, hogy független. Kamu névvel, kamu profillal és valószínűleg egy külön csajozós telefonszámmal. Még aznap mikor ezt megtettem, a srác összes platformjára közös képek kerültek ki és két hete az van kint. A kamuprofilja, amin velem levelezett és amit szintén kommunikáltam a feleségnek, azóta eltűnt az instagramról. A viberen is fotót cserélt meg mindenhol. Már nincs egyedüli kép.
Őszintén remélem, hogy a nő hitt nekem, mert így legalább lenne esély rá, hogy más nőkkel ne tudja ezt megtenni vagy sokkal nehezebb úton. Ez volt a fő oka, hogy szóltam, mert pont az ilyen nős pasikat szerettem volna elkerülni.
Egy rakat ilyet linkelhetnék hogy lebukás után a közös képek a sláger hirtelen.
Nem ertem miért pontoznak itt le.
Állandoan ez megy.
9#
Nalunk igy volt hogy egy ismim szólt hogy a barátomat(4 éves kapcsolat eljegyzéssel) látta a diszkoban egy masik csajjal csókolózni. Megkerestem a csajt aki mindent elmesélt miket kamuzott neki a barátom, mikkel fűzte (hogy ő autóversenyző meg ilyenek)és azt hazudta hogy senkije nincs is.(csak épp a menyasszonya voltam.)
A csaj kiszállt a képből, bennem egy világ omlott össze. És szünetet kértem. Ami alatt azt hittem szomorkodik hiányzom megbánja magába száll.
Hát nem ez lett hanem csajokat kezdett el felhurcolni a lakásunkra a szünet alatt.
Igy felmentem és még alig akart beengedni, de megtette,a csaj ott ült a szőnyegen (amit egyutt vettünk plüss ill nagyszőrű és amit én választottam és amin szeretkeztünk is..), szóval a csaj a szőnyegen ült és velem akart kedvesen barátkozni(wtf?), közben a párom meg főzött!
Szóval nem hiányoztam neki, egyáltalán nem volt össze sem törve, élte a kis világát csajozgatva boldogan.
Na aztán kibékültünk de én már nem vettem őt komolyan. Közben állast is találtam külföldön és kimentem
És amikor közöltem vele hogy pénteken(vagy c napom)indulok, hrtelem zokogásban tört ki.
(Nahát és nem sírok a végén..?)
Kint elsö naptól tapadtak rám a pasik, vele tartottam a telefonos kapcsolatpt aztán az elkopott.
Aztán haverja mesélte hogy pénzes nőkre van ráállva, de amugy agyba főbe csal minsenkit.
Pár év mulva meg olyannal van most felnottkorunkban, ahol családi vállalkozásba bevették és apuka meg mindenki adja alájuk a pénzt. Oda édesgette be magát érdekből.
Így él ma.
Hát nálunk nem úgy alakult ahogy a gyk-n, hogy csokmegcsalás után majd mi dobáljuk ki közösségi oldalra az idilli képeket aztán még hozzá is megyek..
De a gyk-n eddig csak ilyen sztorit olvastam hogy megcsalás után ugy tesznek mintha dúlna a "láv". Közben belülről rohad az egész. Én nem lennék olyannal aki nem szeret.
Es màrpedig akinek más nők kellenek az nem szerelmes.
Jav
Nahát, és nem én sírok a végén. Ki hitte volna.
"Azért gondolom hogy a nő k, mert egy nem k nő, nem tapsol ha a pasija megcsalja, és nem közös képekkel ünnepli ezt az eseményt. Remélem segítettem."
Nem, mert ez nem kuurva. Ahogy a 19-es írja, lábtörlő.
"sokkal jobban kiakad az ilyen nyitott kapcsolat baromságokra, amik mostanában terjednek"
Az ilyenek szoktak előállni a kéréssel, hogy mit szólnál, ha másokkal is kufircolnánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!