Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha a baràtom elkezdett egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a baràtom elkezdett egy kicsit máshogy viselkedni mit tegyek?? Miért lehet ez??

Figyelt kérdés
Már közel 4 hónapja vagyunk együtt de mostanàban furán viselkedik. Például: sokszor elérhető de tőlem sokkal hamarabb elköszön azzal az indokkal hogy ők mennek valahová. Ha én nem keresem sokszor ő sem keres. (Remélem érthetően fogalmaztam)

2023. aug. 20. 22:24
 1/6 anonim ***** válasza:
78%
Szóval hanyagol és gyorsan leráz érzésed szerint.Biztosan nem véletlenül gondolsz ilyesmire.Tedd fel neki szerintem a nagy kérdést,mit szeretne ő tőled hosszú távon?
2023. aug. 20. 22:38
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos, hogy megcsal, lehet, hogy kezdődik az online csapatos játék, autóversenyre jár, piálni jár, füvezik és néha úgy be van állva h a telót sem tudja felvenni.

De lehet, hogy az igazi barátnője mellette van. És te vagy az a fél akivel megcsal valakit.,

2023. aug. 21. 06:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Mert van élete, nem ér rá egész nap írogatni.
2023. aug. 21. 08:08
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ez màr nem jò jel! Jobb, ha Te szakitasz vele, mielött még kiderûl az igazsàg és rosszul fog nagyon esni! Tegyél Te pontot a kapcsolatra, indok: többet vàrtàl volna el, ez neked kevés amit ô tud nyujtani. Szabadulj meg tôle ez a férfi jàrszik csak veled!
2023. aug. 21. 09:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Majdnem 4 hónap az igazából semmi. Már nem szeret téged, csak még nem akar szakítani, mert nincs más. És ha nem szeret, akkor nincs értelme együtt lennetek. Szerintem szakíts!
2023. aug. 21. 12:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia! Hány évesek vagytok? Ha fiatalok vagytok, vagy előtte nem ismertétek egymást, szerintem több minden lehet a pakliban.
2023. aug. 30. 21:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!