Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a baràtom elkezdett egy kicsit máshogy viselkedni mit tegyek?? Miért lehet ez??
Figyelt kérdés
Már közel 4 hónapja vagyunk együtt de mostanàban furán viselkedik. Például: sokszor elérhető de tőlem sokkal hamarabb elköszön azzal az indokkal hogy ők mennek valahová. Ha én nem keresem sokszor ő sem keres. (Remélem érthetően fogalmaztam)2023. aug. 20. 22:24
1/6 anonim válasza:
Szóval hanyagol és gyorsan leráz érzésed szerint.Biztosan nem véletlenül gondolsz ilyesmire.Tedd fel neki szerintem a nagy kérdést,mit szeretne ő tőled hosszú távon?
2/6 anonim válasza:
Nem biztos, hogy megcsal, lehet, hogy kezdődik az online csapatos játék, autóversenyre jár, piálni jár, füvezik és néha úgy be van állva h a telót sem tudja felvenni.
De lehet, hogy az igazi barátnője mellette van. És te vagy az a fél akivel megcsal valakit.,
3/6 anonim válasza:
Mert van élete, nem ér rá egész nap írogatni.
4/6 anonim válasza:
Szia! Ez màr nem jò jel! Jobb, ha Te szakitasz vele, mielött még kiderûl az igazsàg és rosszul fog nagyon esni! Tegyél Te pontot a kapcsolatra, indok: többet vàrtàl volna el, ez neked kevés amit ô tud nyujtani. Szabadulj meg tôle ez a férfi jàrszik csak veled!
5/6 anonim válasza:
Majdnem 4 hónap az igazából semmi. Már nem szeret téged, csak még nem akar szakítani, mert nincs más. És ha nem szeret, akkor nincs értelme együtt lennetek. Szerintem szakíts!
6/6 anonim válasza:
Szia! Hány évesek vagytok? Ha fiatalok vagytok, vagy előtte nem ismertétek egymást, szerintem több minden lehet a pakliban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!