Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes terhes csajnál próbálkozni házzasságtörés miatt?
Van egy ismerősöm, akivel nagyon jól kijövünk, szerintem be is jövünk egymásnak, de ő férjnél van, épp babaprojektben vannak. Viszont a férje nem annyira tűnik lelkesnek, amikor beszél róla kb olyan, mintha azt a gyereket csak ő akarná. Nem azt mondom, hogy nem boldog, de mittudomen, annyira nem csattan ki. Nemrég terhes lett, én viszont csak szexet szeretnék tőle, nem akarom szétrobbantani a házasságát.
Szerintetek van értelme beprobalkoznom vagy eselytelen most?
19
Gusztustalan vagy. Ugye a pótapuka szerep is tetszeni fog? Mert tudod, aki terhes, annak gyereke lesz.
18: ki adja ala a lovat, mit tapsikolsz? Szemelyes tapasztalatot meseltem el. Ha a csaj felre akar menni, felre fog, terhesseg ide vagy oda. A kerdezo leirasa alapjan apuka nem annyira boldog a hir hallatan, az is lehet, hogy o fog lelepni a gyerek mellol. Amin ugye nem lepodunk meg.
15.voltam
well, a sok karogonak uzenem:
rakerdeztem es NEM kaptam kosarat :D rohogott, azt mondta, hogy ha kesobb is benne vagyok a dologban, akkor terjunk vissza ra, ha megszuletett a gyerkoc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!